Responsive Menu
Add more content here...


DJ. Project, Anda Adam sau Daniela Gyorfi, într-un concert de zile mari, la Zilele Municipiului Zalău! Ce alte surprize au pregătit autoritățile locale

Mare sărbătoare, la sfârșitul lunii iulie, la Zalău: în perioada 26 - 28 Iulie 2024 se desfășoară ediția 2024 a Zilelor orașului Zalău

by Mihai POP
0 comment 1,8K views
A+A-
Reset

Mare sărbătoare mare la sfârșit de lună, la Zalău. De vineri până duminică, zălăuanii și nu numai sunt așteptați la să celebreze zilele orașului. Pentru ei au fost pregătite o mulțime de concerte, dar și tot felul de activități interesante.

Evenimentul se va desfășura în Piața 1 Decembrie 1918 și pe zona pietonală de pe strada Unirii. Pe parcursul celor trei zile, spectacole de muzică pop/dance/folclor, meșteri populari, producători locali și comercianți cu produse alimentare/suveniruri vor crea o atmosferă de sărbătoare.

Spectacolele vor debuta la ora 18:00, iar vineri vor urca pe scenă: artiști locali, Gheorghe Gheorghiu, Daniela Gyorfi, DJ Project, Talisman.

Sâmbătă – artisti locali, Mirabela Dauer, DJ Morris & Dancers, Anda Adam, Compact, iar seara se va încheia cu un foc de artificii.

Duminică, pe scenă vor urca: Ansamblul Columna, Ansamblul Porolissum, Sava Negrean Brudașcu, Marius Ciprian Pop, Angela Rusu, Radu Ciordaș.

Fiind un eveniment desebit, de sărbătoare pentru Zalău, sâmbătă, 27 iulie, primarul Ionel Ciunt va premia cuplurile care aniversează 50 de ani de căsătorie, începând cu ora 9.00, în sala festivă din Clădirea Transilvania.

De asemenea, în colaborare cu alte instituții, pe parcursul celor trei zile vor fi organizate acțiuni/evenimente pentru a sărbători împreună Zilele Municipiului Zalău.

You may also like

Leave a Comment