Responsive Menu
Add more content here...


Dinu Iancu-Sălăjanu: „Am votat pentru continuarea dezvoltării județului nostru și pentru o schimbare în bine a administrației în municipiul Zalău”

by Mircea ARDELEAN
0 comment 243 views
A+A-
Reset

Candidatul PNL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj a trecut pragul secţiei Nr. 2 de la Casa Municipală de Cultură (Clubul Tineretului) dimineaţă, în jurul orei 9.30.

Liderul PNL, cel care este în acest moment președintele Consiliului Județean și al PNL Sălaj, a votat alături de soţia şi fiica sa.

Acesta nu a votat unitar. La Consiliul Judeţean, candidatul PNL a votat pentru continuarea dezvoltării județului nostru, în timp ce la municipiu el a pus ştampila în intenţia unei schimbări.

 „Am votat pentru continuarea dezvoltării județului nostru și pentru o schimbare în bine a administrației în municipiul Zalău. De asemenea, îmi doresc o Românie puternică și respectată în Uniunea Europeană. Vă îndemn și pe dumneavoastră să vă prezentați la secția de votare pentru a vă exprima acest drept. Doamne ajută! 🗳️„, a spus Dinu Iancu-Sălăjanu după ieşirea de la secţia de vot. 

You may also like

Leave a Comment