Responsive Menu
Add more content here...


Din Liga I în Liga a II-a. Vlad Morar a semnat cu FC Argeş

După scurta aventură pe care a avut-o la UTA Arad, sălăjeanul a schimbat din nou echipa. De data aceasta şi liga, deoarece fotbalistul din Crişeni a făcut pasul în spate şi a ales să joace pentru FC Argeş, acolo unde va fi antrenat de Nicolae Dică. Este a 11-a echipă din România la care va juca fotbalistul de 30 de ani

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 201 views
A+A-
Reset

La 30 de ani, Vlad Morar a “colindat” o bună parte din România, dar şi câteva ţări din Europa, având în CV 14 echipe pe la care a evoluat. Dintre acestea 10 sunt din România – Universitatea Cluj, Petrolul, Rapid, ASA Tg. Mureş, Viitorul Constanţa, FC Voluntari, UTA, Gaz Metan Mediaş, Dinamo şi Farul Constanța, iar a 11-a formaţie din ţară va fi FC Argeş.

La unele dintre ele a evoluat chiar în două perioade, cum ar fi Universitatea Cluj sau UTA Arad.

Ultima sa aventură a fost una foarte scurtă, în condiţiile în care sălăjeanul a stat doar 4 luni la UTA Arad, timp în care a bifat 224 de minute, fără să marcheze un gol.

În ciuda unei perioade mai puţin faste la echipa lui Mircea Rednic, Vlad Morar rămâne un jucător căutat de unele grupări din România, iar – pentru noul sezon -, fotbalistul a şi semnat deja un nou angajament.

Sălăjeanul a decis să facă pasul spre Liga a II-a, acolo unde va evolua pentru titrata FC Argeş. La gruparea din Argeș a devenit conducător Dani Coman, iar antrenor a fost numit Nicolae Dică. În această formulă, FC Argeş are un obiectiv clar pentru sezonul 2024 – 2025: promovarea în prima ligă.

Vlad Morar a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane cu FC Argeş. Nu va fi însă prima dată când jucătorul va evolua în liga secundă, sălăjeanul mai trecând prin eşalonul secund în 2016, când a jucat la Rapid, unde în 15 meciuri a marcat 9 goluri.

”Vlad Morar este noul jucător al Argeșului începând de astăzi. Atacantul născut pe 1 august 1993, la Crișeni (jud. Sălaj), a jucat ultima oară la UTA Arad, bifând 7 meciuri în stagiunea de Superligă recent încheiată. Înțelegerea sa cu clubul nostru se va întinde pe parcursul a 2 sezoane. A debutat în fotbalul românesc la Universitatea Cluj, echipa unde s-a și format. Pe 18 aprilie 2011, într-o partidă cu Universitatea Craiova, l-a schimbat în min. 89 pe Adrian Cristea, reușind să și marcheze un gol în prelungirile acelei partide.

Dublu campion al României, în sezoanele 2016/17 și 2022/23, ambele cu actuala Farul Constanța, Morar a mai câștigat și o Cupă a României în sezonul 2012/13, cu Petrolul Ploiești.

A trecut în carieră pe la Universitatea Cluj, Petrolul Ploiești, Beitar Ierusalim (Israel), Rapid București, ASA Târgu Mureș, Viitorul Constanța, actuala Farul Constanța, Panetolikos (Grecia), UTA Arad, Gaz Metan Mediaș, Dinamo București, Farul Constanța și Niki Volou (Grecia). Bine ai venit, Vlad!”, a transmis CFC Argeș.

Ultima dată Morar a fost legitimat la UTA, unde a jucat doar de 8 ori pentru formația arădeană, niciodată integralist. În prima jumătate a sezonului 2023/2024, Morar a evoluat pentru grecii de la Niki Volos. Deşi a bifat peste 350 de minute în liga secundă din Grecia, Morar are tot zero goluri la realizări.

Rămâne însă un jucător cu trofee în palmares, titlul cu Viitorul în 2017 şi cu Farul în 2022, dar şi cu Cupa României câştigată în 2013 cu Petrolul.

 

 

You may also like

Leave a Comment