Responsive Menu
Add more content here...


“Din grijă pentru tine!”, la Zalău: Sute de sălăjeni au beneficiat de servicii medicale gratuite

Peste 800 de sălăjeni s-au programat pentru consultațiile medicale de bază și ecografii gratuite în cadrul campaniei de educație și prevenție "Din grijă pentru tine"!

by Mihai POP
0 comment 558 views
A+A-
Reset

Campania ”DIN GRIJĂ PENTRU TINE” și-a deschis porțile la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău și și-a propus să ofere GRATUIT consultații de bază și ecografii pentru sute de persoane.

Evenimentul s-a desfășurat în perioada 12-13 mai 2024, unde 850 de pacienți s-au programat pentru a beneficia de consultații medicale de bază și ecografii gratuite în cadrul campaniei de educație și prevenție “Din grijă pentru tine”!, organizată Consiliul Județean Sălaj, Spitalul Județean de Urgență Zalău și Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea.

Ajuns la a XXI-a ediție la nivel național și derulat pentru prima dată în județul Sălaj, evenimentul a fost găzduit de Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău.

Zeci de medici specialiști și asistenți voluntari au oferit pacienților servicii medicale în specialități precum cardiologie, urologie, dermatologie, oftalmologie, oncologie, endocrinologie, gastroenterologie, stomatologie, ginecologie, diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, chirurgie vasculară, boli infecțioase, precum și ecografii mamare, eco-doppler carotidian sau mamografii.

 

You may also like

Leave a Comment