Responsive Menu
Add more content here...


Diana Tănăsescu, după ce a obţinut bronzul la Europene:”Sunt foarte mândră de această medalie”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 75 views
A+A-
Reset

Diana Tănăsescu a reuşit să obţină medalia de bronz la Campionatul European din Italia, fiind primul pugilist din Sălaj care reuşeşte această performanţă, după o pauză de aproape 15 ani


Diana Tănăsescu este una dintre cele mai bune pugiliste pe care le are România la ora actuală.

Descoperită de Ioan Dragoş şi Adrian Popuţea, la Şimleu Silvaniei, odată cu deschiderea secţiei de sub Măgura a Clubului Sportiv Municipal, ascensiunea Dianei a fost una evidentă.

Ba mai mult, pugilista a fost desemnată cel mai bun sportiv al Sălajului în anul 2021, alături de tenismanul Patrik Bolduţ. Titluri naţionale, Cupe ale României, cel mai bun sportiv al Sălajului şi acum, o medalie europeană de care sportiva poate fi mândră.

„Pot spune că sunt foarte mândră de această medalie, chiar dacă nu este cea pe care mi-am dorit-o. Este o medalie muncită cu multă seriozitate. Cred că se putea chiar titlul european”, ne-a spus Diana Tănăsescu, după medalia obţinută la Campionatul European.

A fost foarte aproape de o finală europeană

Sportiva noastră a boxat în limitele categoriei 70 kg. Pugilista a boxat cu Jomaa Amira, din Germania, reuşind o victorie importantă şi ulterior a ajuns în semifinalele competiţiei, având deja asigurată medalia de bronz.

În această fază, sportiva din Şimleu Silvaniei a boxat împotriva polonezei Araszewska Oliwia, meciul fiind unul extrem de echilibrat, în care reprizele au fost împărţite.

Însă, până la urmă, arbitri au decis că Oliwia este câştigătoare, iar Diana a rămas cu medalia de bronz.La această categorie au boxat sportive din Italia, Polonia, Irlanda, Turcia, Ucraina sau Azerbaidjan.

You may also like

Leave a Comment