Responsive Menu
Add more content here...


Diana Tănăsescu boxează cu o sportivă din Germania la Europene

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 46 views
A+A-
Reset

Sportiva de la CSM Zalău va urca în ring vineri, urmând să boxeze cu Jomaa Amira, din Germania în primul meci de la Campionatul European


În această perioadă, la Montesilvano, Italia are loc Campionatul European de box, la categoria de vârstă juniori. România este reprezentată la această competiţie de un lot numeros, din care face parte şi sălăjeanca noastră, Diana Tănăsescu. Sportiva legitimată la CSM Zalău se află de câteva luni în pregătire cu lotul naţional, iar aşteptările sunt mari pentru competiţia din Italia. Diana Tănăsescu va boxa în limitele categoriei de greutate 70 kg. Pugilista din Şimleu Silvaniei va urca în ring vineri, urmând să boxeze cu Jomaa Amira, din Germania.

La această categorie mai boxează sportive din Italia, Polonia, Irlanda, Turcia, Ucraina sau Azerbaidjan. În cazul unei victorii, Diana va box în următoarea fază cu învingătoarea meciului dintre Giulia Molinaro (Italia) şi Araszewska Oliwia (Polonia).

Meciul va avea loc în gala de vineri, toţi iubitorii boxului din România fiind alături de Diana, dar şi de întreg lotul României, în speranţa unor rezultate care să facă cinste boxului românesc.

Sălăjeanca este una dintre cele mai bune pugiliste pe care le are România în momentul de faţă, fiind de patru ori campioană naţională, având în palmares şi mai multe Cupe ale României. Pe plan intern, Diana a câştigat tot ce se putea câştiga, astfel că dorinţa ei şi a antrenorilor săi este de a obţine succes şi pe plan internaţional.

Prin urmare, este vizată o medalie la actuala ediţie a Campionatului European.

You may also like

Leave a Comment