Responsive Menu
Add more content here...


Diana Tănăsescu nu a mai făcut deplasarea în Serbia

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 53 views
A+A-
Reset

Pugilista a suferit o accidentare uşoară la braţul drept, motiv pentru care antrenorii de la lot, împreună cu antrenorii de la CSM Zalău au decis că este mai bine ca Diana să spună pas competiţiei din ţara vecină


Diana Tănăsescu este cel mai bun produs al boxului sălăjean feminin din ultimii ani. Sportiva are câştigate multiple Campionate Naţionale, dar şi Cupe ale României, având un palmares de invidiat. Mai mult, sportiva a cucerit şi medalia de bronz la Campionatul European, demonstrând încă o dată de ce este una dintre cele mai valoroase pugiliste ale României.

Şi în acest început de an, eleva lui Adrian Popuţea a fost selectată la lotul naţional de tineret, alături de care s-a pregătită la Complexul Sportiv “Lia Manoliu” timp de mai multe săptămâni, urmând ca în această săptămână să participe la primul turneu din acest an, în Serbia.

Însă, din păcate, Diana a suferit o accidentare uşoară la braţul drept, iar antrenorii de la lotul naţional, alături de antrenorii de la CSM Zalău au decis că este mai bine ca pugilista să spună pas competiţiei din Serbia, pentru a nu risca o eventuală agravare a accidentării.

Din câte se pare, acest început de sezon competiţional nu va fi compromis de această accidentare, iar Diana încă este în grafic pentru participarea la Cupa României, în 7 – 12 februarie şi la o competiţie în Arad, în 20 februarie. 

Cele două competiţii vor fi ultimele înainte de participarea la Campionatul European ce va avea loc în acest an în Armenia. Pentru Campionatul European din Armenia, obiectivul Dianei, conform antrenorilor de la CSM Zalău, este un loc 5, având în vedere că sportiva se află în primul an la tineret.

You may also like

Leave a Comment