Diana Tănăsescu, în fruntea topului celor mai buni sportivi de la CSM Zalău pentru al treilea an consecutiv

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 102 views
A+A-
Reset

Diana Tănăsescu este unul dintre cei mai valoroşi sportivi pe care i-a avut Sălajul în ultimii ani. Pugilista pregătită de Adrian Popuţea a dominat competiţiile naţionale de box, însă, s-a remarcat şi la cele internaţionale. Ba mai mult, de doi ani încoace, sportiva este medaliată şi la Campionatele Europene, în acest an fiind chiar vicecampioana Europei la tineret.

Pe plan naţional a câştigat locul 1 la Cupa României şi a devenit şi campioană a României, din nou, performanţe pe care reuşeşte să le repete în fiecare an, indiferent de categoriile de vârstă la care boxează.

Prin urmare, sportiva născută la data de 23 mai 2006 nu avea cum să nu fie şi în fruntea topului celor mai buni sportivi ai clubului în 2023. Astfel, pentru a treia oară consecutiv, Diana Tănăescu este cel mai bun sportiv de la CSM Zalău, după ce a izbutit această “performanţă” şi în anii 2021, respectiv 2022.

Pe locul 2 în topul celor mai buni sportivi de la CSM Zalău îl regăsim pe Paul Magdaş. Pugilistul a avut un an grozav în care a devenit campion naţional la U22, iar recent a devenit şi vicecampion naţional la seniori.

Podiumul din 2023 este completat de către Maria Szatmari, sportivă provenită tot de la secţia de box a clubului, secţie care domină clasamentul şi în acest an.

În 2023, sportiva pregătită de Adrian Popuţea a devenit campioană naţională la tineret, a cucerit locul 1 la Cupa României şi a obţinut şi o medalie de argint la Campionatul Balcanic, toate la categoria de vârstă tineret.

Din topul celor mai buni sportivi de la CSM Zalău mai fac parte Rareş Grama, Margareta Hidigan, Andreea Varga, David Chiş, Andreea Ardelean, Kallos Alexandra (toţi de la secţia de box), precum şi Iarina Precup, Antonio Taloş (tenis de masă) şi Mario Criste (lupte libere).

Însă, mai multe detalii pe acest subiect, precum şi clasamentul întreg, în ziarul Sportul Sălăjean din 20 decembrie.

You may also like

Leave a Comment