Responsive Menu
Add more content here...


Diana Tănăsescu, cel mai bun sportiv de la CSM Zalău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 94 views
A+A-
Reset

Pugilista a avut un an 2022 de neuitat, care pe lângă titlurile naţionale, cu care deja s-a obişnuit, a cucerit medalia de bronz la Campionatul European. Pentru toate performanţele sale din acest an, eleva lui Adrian Popuţea s-a clasat pe primul loc în topul de final de an al celor mai buni sportivi de la Clubul Sportiv Municipal Zalău


Secţia de box de la CSM Zalău s-a dezvoltat mult în ultima perioadă, iar munca depusă în trecut de maeştrii Ioan Popa şi Ioan Dragoş este dusă mai departea cu succes de Adrian Popuţea. Cu multă muncă, dăruire şi pasiune, tânărul antrenor, alături de Ioan Dragoş, a reuşit să transmită iubirea faţă de “nobila artă” mai departe, iar în prezent secţia de box numără zeci de sportivi cu medalii la Campionate Naţionale sau Cupe ale României.

Însă, fără doar şi poate, o sportivă iese în evidenţă din ce în ce mai tare. Ajunsă oarecum din întâmplare la box, Diana Tănăsescu este un adevărat taifum, pe care nicio altă fată din ţară nu şi-ar dori-o ca şi adversar. De când a debutat şi până în prezent, sportiva din Şimleu are patru titluri naţionale, trei Cupe ale României câştigate şi a urcat pe podium şi la diverse competiţii internaţionale. Mai mult, anul acesta, eleva lui Adrian Popuţea a reuşit să obţină medalia de bronz la Campionatul European. Astfel, cu acel loc 3 de la Europene, alături de locul 1 la Campionatul Naţional, Diana Tănăsescu este cea mai bună sportivă de la CSM Zalău în anul 2022.

Pe locul al doilea în topul celor mai buni sportivi de la CSM Zalău se află Paul Magdaş,, cel care în anul 2022 a obţinut locul 2 la Campionatul Naţional de Seniori şi locul 3 la Campionatul Naţional U 22. Paul Magdaş este pregătit de maestrul Ioan Dragoş.

Podiumul este completat de Margareta Hidigan şi Szatmari Maria. Hidigan a reuşit o medalie de argint la Naţionale şi un loc 9 la Europene, în timp ce Szatmari a cucerit bronzul la Campionatul Naţional de Tineret. Ambele sportive sunt eleve ale lui Adrian Popuţea.

Pe locul 4 o găsim pe Andreea Varga (antr. Adi Popuţea), tot de la box, cu un loc 3 la Naţionalele de seniori, în timp ce locul 5 este ocupat de Daniel Tănăsescu (antr. Ioan Dragoş), care a cucerit Cupa României şi are un loc 9 la Europene.

Pe locul al şaselea găsim primul sportiv din afara secţiei de box. Este vorba despre Camelia Chira, sportivă pregătită de Victor Puie la secţia de tenis de masă. În 2022, Chira a obţinut locul 3, la dublu, la Naţionalele de juniori.

Pe locul 7 se află pugilista Andreea Ardelean (argint la Naţionalele de tineret), iar pe locurile 8, 9 şi 10 se află pugilistele Andreea Morar (argint la tineret), Dasiana Cozma (bronz la junioare) şi Mădălina Bendre (bronz la junioare). Toate trei sunt pregătite de Adrian Popuţea.

Pe locul 11 s-a clasat Antonio Taloş de la secţia tenis de masă. Puştiul pregătit de Victor Puie a obţainut medalia de argint la dublu la Naţionalele de juniori III.

Locurile 12, respectiv 13 le revin luptătorilor David Rus şi Rareş Iacob, ambii pregătiţi de instructorul sportiv voluntar, Cristian Crişan. Rus are medalie de aur la Naţionalele de copii, în timp ce Iacob a obţinut medalia de argint.

Sportivii vor fi premiaţi miercuri, într-un cadru festiv.

You may also like

Leave a Comment