Responsive Menu
Add more content here...


Diana Tănăsescu urcă în ring în Serbia

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 37 views
A+A-
Reset

Pugilista din Şimleu Silvaniei va participa la un turneu internaţional în ţara vecină. Sportiva va face deplasarea alături de lotul naţional de junioare


Nu mai este niciun secret faptul că şimleuanca Diana Tănăsescu este una dintre cele mai bune junioare din ţară. Multiplă campioană naţională şi câştigătoare a Cupei României, Diana este o prezenţă constantă la lotul naţional de junioare. De altfel, toată vară, sportiva din Şimleu Silvaniei s-a aflat la Bucureşti sau Rotbav, în pregătire cu lotul naţional. La finalul lunii septembrie, pugilista legitimată la CSM Zalău va reprezenta România la Campionatul European din Bulgaria, acolo unde are obiectiv câştigarea unei medalii. Însă, până atunci, Diana a participat la trei turnee internaţionale la Braşov, în Ungaria şi la Gheorgheni. În această săptămână, alături de alte două sportive de la lotul naţional, Diana va face deplasarea în Serbia pentru un nou turneu de verificare.

Astfel, Diana Tănăsescu, Amalia Niţă (campioană europeană în 2021) şi Iulia Petrache, alături de antrenorul Constantin Gălbenuşe vor face deplasarea în Serbia pentru Juniors Nation Cup, turneu ce va avea loc în oraşul Vrbas. 

Având în vedere că toată vara şi-a petrecut-o la lotul naţional, antrenorii de la CSM Zalău speră ca Diana să poată reveni la club după Campionatul European din finalul lunii septembrie.

În acest an, obiectivul Dianei Tănăsescu a fost câştigarea Cupei României, obiectiv îndeplinit, câştigarea Campionatului Naţional, competiţie ce se va desfăşura în perioada 5 – 10 septembrie şi câştigarea unei medalii europene.

You may also like

Leave a Comment