Responsive Menu
Add more content here...


Diana Moșincat-Nerțan, candidat USR la Primăria comunei Chieşd – “Îmi doresc o comună modernă pentru fiecare dintre locuitorii noștri, deoarece Chieșdul merită să prindă viață din nou”

by Stirile din Salaj
0 comment 332 views
A+A-
Reset

Dragi locuitori ai comunei Chieșd,

Sunt Diana Moșincat-Nerțan și candidez din partea USR pentru funcția de primar al comunei noastre dragi. Am o familie frumoasă și o fetiță superbă de 2 anișori, care mă încarcă zilnic cu ambiția, dorința și puterea de a aduce o schimbare reală în comunitatea în care am crescut și m-am format ca persoană.

Îmi doresc o comună modernă pentru fiecare dintre locuitorii noștri, deoarece Chieșdul merită să prindă viață din nou.

Prioritățile mele pentru primăria Chieșd sunt esențiale și trebuie să se întâmple în cel mai scurt timp:

  1. Finalizarea rețelelor de canalizare și apă: Este timpul să încheiem aceste lucrări începute acum 17 ani. Odată rezolvate aceste probleme, vom putea atrage investitori care să contribuie la dezvoltarea economică a comunei noastre.
  2. Modernizarea dispensarului uman: Vom îmbunătăți serviciile medicale prin modernizarea dispensarului și vom construi un centru de zi de asistență și recuperare pentru persoanele vârstnice, asigurând astfel un sprijin adecvat pentru cei care au nevoie.
  3. Crearea de parcuri pentru copii și tineri: Toate cele trei sate ale comunei noastre au nevoie de spații de joacă și recreere. Parcul existent este prea mic, iar cerința este mare. De asemenea, vom organiza mai multe evenimente culturale, pentru că un singur eveniment pe an, Zilele Comunei, este insuficient pentru a satisface nevoile culturale și sociale ale comunității noastre.

Vă invit să vă alăturați inițiativei mele și să construim un viitor mai bun pentru Chieșd. Împreună putem aduce schimbarea de care comuna noastră are nevoie și pe care o merită din plin!

Iar alături de Cosmin Ardelean, candidatul Dreapta Unită pentru Consiliul Județean Sălaj și echipa noastră de candidați la Consiliul Județean Sălaj vom face treabă bună în întreg județul.

#PentruChieșd #DreaptaUnită #AlegeriLocale2024 #DianaMosincatNertan

 

Material comandat de Partidul Uniunea Salvați România Filiala Salaj (parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unita USR-PMP”) și realizat de operatorul economic SC Personal Adviser Communication SRL. Cod unic de identificare: 21240009

You may also like

Leave a Comment