Responsive Menu
Add more content here...


Dia Guard Divino s-a clasat pe locul 4 la Campionatul Naţional

by Călin ONICAŞ
0 comment 2,3K views
A+A-
Reset

Ajunsă în „careul de aşi” după o victorie de pomină în faţa campioanei României, gruparea sălăjeană nu a mai avut forţa de a se bate de la egal la egal cu forţele minifotbalului din ţara noastră pierzând semifinala, dar şi finala mică


Vineri seara, gruparea condusă de Florin Marian Raţ şi Florin Pop a reuşit să elimine campioana României în sferturile de finală, ajungând în careul de aşi, în premieră.

În semifinală, sălăjenii s-au duelat cu colega de grupă – Ary&Roby Buftea, cea care a şi câştigat Grupa C. La fel ca şi în faza grupelor, Dia Guard Divino a pierdut cu scorul de 2 – 0.

În aceste condiţii, Toth Karoly şi compania au jucat finala mică în faţa celor de la Juventus Sibiu, formaţie care în semifinale a fost învinsă de Old Boys Bucureşti. DIn cauza condiţiilor meteo nefavorabile, partida nu s-a mai disputat în Baza Sportivă „TNT”, ci în balon, la Baza Sportivă „Dribling Gherăieşti”.

La finalului unui meci în care au dominat autoritar, sibienii s-au impus cu 7 – 2, cucerind medaliile de bronz!

Campioana Sălajului rămâne însă cu locul 4, ceea ce poate fi considerată o mare performanţă, iar pentru acest lucru trebuiesc felicitaţi jucătorii, conducătorii, dar şi sponsorii.

Pe final, trebuie precizat faptul că echipa care a învins de două ori reprezentanta judeţului nostru la Bacău a devenit şi noua campioană a României, după ce în finala mare a trecut de Old-Boys Bucureşti la limită.

Mai multe, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 19 iulie.

 

Dia Guard Divino: Andrei Mocan, Vlad Bonţe – Marius Rus, Toth Karoly, Andrei Bene, Bogdan Ciaca, Raul Stanciu, Ciprian Pavel, Robert Niculăuţ, Ciprian Bărnuţiu şi Vlad Paşcalău. Delegat: Flore Pop. Conducător: Florin Marian Raţ

 


Semifinale:

Old Boys Bucureşti – Juventus Sibiu 2 – 0

Ary&Roby Buftea – Dia Guard Divino 2 – 0

Finala mică:

Dia Guard Divino – Juventus Sibiu 2 – 7

Finala mare:

Ary&Roby Buftea – Old Boys Bucureşti 1 – 0


 

You may also like

Leave a Comment