Responsive Menu
Add more content here...


Dia Guard Divino a debutat cu o victorie la Campionatul Regional de la Floreşti

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 28 views
A+A-
Reset

Vicecampioana Sălajului s-a impus într-o manieră categorică în faţa Generaţiei 88 Dej, formaţie în poarta căreia sălăjenii au marcat nu mai puţin de patru goluri fără să primească unul. În această dimineaţă a debutat şi Autoland Hosu, însă, din păcate „Rechinii” au fost învinşi la limită


În acest final de săptămână, la Floreşti are loc Campionatul Regional Nord-Vest la minifotbal, competiţie la care judeţul Sălaj a trimis trei echipe, este vorba despre campioana Autovip Garden Şimleu Silvaniei, vicecampioana Dia Guard Divino şi ocupanta locului 3 în Campionatul de Minifotbal Onix Sălaj, Autoland Hosu Rechinii.

Prima echipă care a debutat la Campionatul Regional de la Floreşti a fost vicecampioana Dia Guard Divino. Repartizată în Grupa A, gruparea condusă de Florin Marian Raţ a câştigat de o manieră categorică primul meci din faza grupelor.

Vicecampioana Sălajului a trecut cu 4 – 0 de Generaţii 88 Dej, Raul Stanciu şi Ciprian Pavel reuşind câte o dublă fiecare.

În următoarea partidă, Dia Guard Divino va întâlni La Boltă Alba Iulia, într-un meci programat vineri de la ora 16.00.

Tot în această dimineaţă a debutat la Campionatul Regional şi Autoland Hosu. „Rechinii” fac parte din Grupa B, iar în prima partidă din această fază a competiţiei au întâlnit M.G. Rekord Alba-Iulia.

Din păcate, Autoland a fost învinsă cu 3 – 2.

Următorul meci al „rechinilor” va avea loc vineri, de la ora 17.00, în compania echipei Conexistal Cluj.

Campioana Sălajului, Autovip Garden Şimleu Silvaniei a fost repartizată în Grupa F şi va debuta în competiţia abia de la ora 15.00, când are programat duelul cu AC Luciano Arad, pentru ca diseară, de la ora 21.00 să se dueleze cu HNH Floreşti.

You may also like

Leave a Comment