Responsive Menu
Add more content here...


Dia Guard Divino a dat cel mai bun portar de la Campionatul Regional Nord-Vest de minifotbal

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 44 views
A+A-
Reset

Andrei Mocan a ieşit în evidenţă cu paradele sale, mai ales în finala pentru locul 5, când a apărat două lovituri de la 7 m şi a trimis-o pe vicecampioana Sălajului la Campionatul Naţional de la Oradea


După ce în ultimii trei ani a fost pe podium la Campionatul Regional, la ediţia din acest an, Dia Guard Divino a prins locul 5. Şi această poziţie i-a asigurat calificarea la turneul final, dar vicecampioana Sălajului a avut mare noroc cu portarul Andrei Mocan. Clujeanul a avut o evoluţie foarte bună pe tot parcursul turneului, iar în finala pentru locul 5 a fost decisiv pentru Dia Guard Divino şi a apărat două lovituri de la 7 m!

Chiar dacă Dia Guard Divino a prins în extremis locul 5, vicecampioana Sălajului a dat cel mai bun portar la Campionatul Regional, acest premiu fiind adjudecat de Andrei Mocan.

“Ne mulţumim şi cu locul 5, dar am pornit cu gândul să câştigăm această competiţie. Aşteptările au fost mari, dar am fost repartizaţi în cea mai grea grupă, iar dacă nu dădeam peste Autovip în sferturi, cu siguranţă eram în primele 4. Până la urmă este bine că am reuşit să ne calificăm la turneul final şi sperăm ca la Oradea să avem o prestaţie mai bună.  Mă bucur că mi-am ajutat echipa şi că am fost desemnat cel mai bun portar. Mi-am dorit foarte mult să fac un turneu cât mai reuşit, mai ales că acesta s-a jucat la mine acasă. Pentru mine a fost o motivaţie în plus, dar sincer să fiu aş fi preferat să nu fiu cel mai bun portar, dar să fi câştigat primul loc”, ne-a declarat Andrei Mocan.

 

You may also like

Leave a Comment