Responsive Menu
Add more content here...


Dia Guard Cipricom, din nou campioana Sălajului la minifotbal

În ultima etapă din play-off, formaţia condusă de Florin Marian Raţ şi-a adjudecat încă un titlu după ce a reuşit să câştige derby-ul cu Dandonia

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 1K views
A+A-
Reset

Vineri seara, la Baza Sportivă Onix s-a decis şi campioana Sălajului la minifotbal. În faţa unei asistenţe numeroase, Dia Guard Cipricom şi Dandonia au oferit spectacol, într-un meci cu şapte goluri, la finalul căruia, Dia Guard Cipricom a avut câştig de cauză.

Formaţia condusă de Florin Marian Raţ s-a impus cu 4 – 3 şi a câştigat un nou titlu în Sălaj.

În derby-ul de vineri, pentru Dia Guard Cipricom au marcat Ciprian Pavel şi Gabriel Ţiriac, primul reuşind o “dublă”. Golul victoriei a venit chiar în ulitmele secvenţe şi a produs o mare bucurie în tabăra formaţiei lui Florin Marian Raţ care îşi mai adauga un trofeu în vitrină.

În acest sezon, Dandonia a fost etape bune în fotoliul de lider. A terminat sezonul regulat în fotoliul de lider, cu 3 puncte peste Dia Guard Cipricom, însă în play-off, gruparea condusă de Florin Marian Raţ a recuperat handicapul şi a devenit campioană în ultima etapă.

Dia Guard Cipricom – Dandonia 4 – 3 (3 – 2)

Au marcat: Pavel Ciprian  (min.5 şi 50, Tiriac Gabriel (min. 23) şi MoşMihai (autogol, min. 45), respectiv, Ulmeanu Tudor (min. 15) si Jula Andrei (min. 17 şi 44)

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri, 29 mai

You may also like

Leave a Comment