Responsive Menu
Add more content here...


Detaliile violului de la Kaufland – cruzimea din lumea interlopă a minorilor din Zalău

by Mihai POP
0 comment 58 views
A+A-
Reset

Violul petrecut în seara zilei de miercuri, 25 septembrie, în spatele supermarketului Kaufland din Zalău a îngrozit toată țara, informația fiind preluată, chiar dacă doar sumar, cu datele esențiale, de televiziunile naționale.

La o oră nu foarte târzie, puțin înainte de ora 21.00, pe terenul viran din spatele supermarketului, în imediata apropiere și a grădiniței Voinicel, un tânăr de 19 ani a bătut-o cu cruzime pe o minoră de 16 ani și a violat-o.

A forțat-o să se dezbrace, a pus-o la pământ cu pumnii și picioarele și a abuzat sexual de ea. Totul la comanda unei alte minore, de numai 13 ani, ca răzbunare că fata vizată de agresori i-a furat iubitul, potrivit procurorilor, care investighează cazul. La agresiune au fost prezente, în afară de tânărulde 19 ani, și minora de 13 ani și o altă minoră de 16 ani. S-a stabilit și că agresorii şi victima se cunoșteau.

 

Cazul a fost descoperit grație vigilenței polițiștilor, care au văzut fata fugind pe stradă doar în chiloți

În acest caz, vigilența polițiștilot de la Ordine Publică a scos la iveală grozăvia care ar fi putut altfel rămâne ascunsă în lumea interlopă a unor minori și adolescenți care au apucat-o razna în viață.

În jurul orei 21.00, o patrulă a poliției a observat că o fată alerga dezbrăcată în zona Autogării din Zalău. Era victima violului de la Kaufland, doar în chiloți, care s-a grăbit să intre în cunoscutul bloc de garsoniere G 154, la al cărui parter se află magazinul Mobila.

Polițiștii au mirosit ceva necurat și au urmărit-o. Au ajuns la ușa garsonierei în care minora locuia cu sora ei în chirie. Oamenii legii s-au lămurit repede, fata a fost dusă la Urgența Spitalului Județean, iar Poliția a reușit să pună foarte repede mâna pe agresorul de 19 ani, care a fost reținut și propus pentru arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

O minoră de 17 ani a fost găsită spânzurată în zona Autogării acum 11 luni, ”pe teritoriul” proxenetului Biba

Zălăuanii conștientizează rar, numai când apar public astfel de cazuri înfiorătoare, că orașul are o parte întunecată care aparține cotidianului, o lume interlopă în care se pierd mulți copii, tineri care trăiesc în bezna civilizației.

Au trecut doar 11 luni de când o minoră de 17 ani a fost găsită spânzurată în dimineața zilșei de 23 octombrie 2018, înainte de ivirea zorilor, în spatele blocului P42 din apropierea Autogării din Zalău. Tânăra atârna intr-un copac. Foarte aproape de blocul G 154, în care locuiește și victima violului de miercuri seara. Zona cuprinsă între magazinul Mobila și Autogară este de altfel considerată cartierul nelegiuirilor din Zalău.

La scurt timp după acest caz înfiorător al minorei spânzurate, DIICOT îl prindea în flagrant în zona magazinului Mobila pe Biba, ”peştele” care racola minore și le vindea în zona Autogării din Zalău. Proxenetul tocmai recruta doua minore, în schimbul a 200 de lei, pentru a întreţine relaţii sexuale cu doi bărbați la o pensiune din Zalău.

Acum două luni, proxenetul poreclit Biba, un tânăr de 29 de ani, pe numele lui Șerban Stelian, a fost condamnat de Tribunalul Salaj la 18 ani de închisoare cu executare pentru trafic de persoane şi trafic de minori. Din cercetări a reieşit că, Șerban Stelian racola tinere cu vârste începând de la 16 ani, pe care le exploata sexual în diferite locații cu regim hotelier de pe raza municipiului.

Cazul fetei de 17 ani găsite spânzurată părea să aibă o legătura strânsă cu cazul lui Șerban Stelian. Fata era martor-cheie într-un dosar de sechestrare de persoane instrumentat de DIICOT.

You may also like

Leave a Comment