Responsive Menu
Add more content here...


Detaliile accidentului în care au fost implicate un microbuz și un moped

by Mihai POP
0 comment 18 views
A+A-
Reset

Conform Poliţiei, totul s-a întâmplat din cauza… victimei, un bărbat în vârstă de 65 de ani, care urcase pe un moped fără să posede permis


Un bărbat în vârstă de 65 de ani din comuna Rus și-a văzut azi sfârșitul. Deși nu deținea permis, omul s-a aventurat cu un moped pe Drumul Comunal DC 35, pe direcția Fântânele / Rus.

A fost nevoie de o neatenție, ca bărbatul să provoace un accident grav, în care victimă să devină tocmai el! Undeva, în jurul orei 14.40, acesta a schimbat direcția de mers fără să se asigure, intrând în coliziune cu un microbuz ce rula regulamentar.

În urma impactului, conducătorul mopedului a suferit mai multe răni, fiind nevoie de intervenția elicopterului SMURD de la Jibou.

“Vineri, 4 octombrie a.c., ora 14.40, pe Drumul Comunal 35, în localitatea Rus, un bărbat de 65 de ani, din comuna Rus, în timp ce conducea un moped pe direcția Fantânele-Rus, pe un sector de drum în aliniament, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers spre stânga și a intrat în coliziune cu un microbuz, condus de un bărbat de 51 de ani, din comuna Ileanda. Ambii participanți la trafic au fost testați cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ”, a menţionat Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

La doar câteva minute de la nefericitul eveniment rutier, elicopterul SMURD ateriza deja pe terenul de fotbal din localitatea Rus. Victima a primit primele îngrijiri medicale, după care a fost transportată de către echipajul TIM la sediul ISU de la Zalău.

De acolo, bărbatul a fost transportat de urgenţă cu o ambulanţă SMURD la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) SMURD  din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău.

Conform IPJ, starea victimei nu este una foarte gravă. Verificările efectuate de polițiști sălăjeni au stabilit însă faptul că șoferul mopedului nu posedă permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă și conducere fără permis.

You may also like

Leave a Comment