Responsive Menu
Add more content here...


Detalii de la gravul accident dintre Jibou și Zalău. 12 persoane implicate în evenimentul rutier, 7 victime au ajuns la spital

by Mircea ARDELEAN
0 comment 4.3K views
A+A-
Reset

Accident rutier grav în această dimineaţă la ieşirea din Jibou spre municipiul Zalău. Undeva în jurul orei 8.20, în apropiere de Restaurantul EDEN, un autoturism şi o autoutilitară s-au ciocnit violent. Ambele autovehicule sunt înmatriculate în judeţul Sălaj.

În urma impactului, ambele autovehicule au părăsit carosabilul şi au ajuns în şanţul de la marginea drumului, autoutilitara cu roţile în sus.

Conform celor de la ISU Sălaj, nu mai puţin de 12 persoane au fost implicate în acest eveniment rutier.

La faţa locului au ajuns o “armată” de echipa de intervenţie de la pompieri, ambulanţă şi poliţie.

Echipajele medicale au intervenit şi au acordat prim-ajutor persoanelor implicate.  Niciuna dintre persoane nu a rămas încarcerată.

Şapte dintre cele 12 persoane au suferit leziuni şi au fost transportate la secţia UPU din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău.

“În această dimineaţă s-a primit prin numărul de urgenţă 112 un apel care ne anunţa despre producerea unui accident la ieşire din localitatea Jibou. Evenimentul s-a produs între 2 autovehicule şi au fost implicate 12 persoane.
La nivelul judetului s-a activat Planul roşu de intervenţie.
Au fost alocate urmatoarele forţe: trei autospeciale de intervenţie şi 6 ambulanţe.
7 persoane au fost transportate la Upu Smurd Zalău. Celelalte persoane implicate nu au necesitat transportul la spital. Intervenţia este în dinamică”, a declarat Lucian Jacodi – purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj pentru ziarul Ştirile din Sălaj. 

You may also like

Leave a Comment