Responsive Menu
Add more content here...


Detalii de la accidentul rutier din Zalău – Două persoane au fost transportate la spital

by Mihai POP
0 comment 27 views
A+A-
Reset

Un tânăr de 19 ani din localitatea Crasna în timp ce conducea un autoturism pe direcția centru – gară, nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 54 de ani, din localitatea Valcău de Jos. Un bărbat și o femeie au ajuns la spital


Luni, 11 septembrie a.c., la ora 13.58, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Zalău au fost sesizați în urma unui apel 112 cu privire la faptul că, pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Zalău ar fi avut loc un eveniment rutier.

Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au constatat că, un tânăr de 19, din localitatea Crasna, în timp ce conducea un autoturism pe direcția centru – gară, nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus pe drumul cu prioritate, pe direcția gară – centru, de un bărbat de 54 de ani, din localitatea Valcău de Jos.

În urma coliziunii, bărbatul de 54 de ani, conducătorul celui de-al doilea autoturism și o femeie de 53 de ani, pasageră în același autoturism, au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Polițiștiii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

You may also like

Leave a Comment