Responsive Menu
Add more content here...


Detalii de la accidentul grav petrecut în Jibou. Un tânăr din comuna Surduc a ajuns în stare gravă la spital

Un tânăr în vârstă de 31 ani, din localitatea Tihău, a ajuns la spital în stare gravă după ce o femeie de 41 de ani din Jibou, în timp ce conducea un autoturism, la punerea în mișcare a acestuia nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea virajului spre stânga, intrând în coliziune cu motociclu

by Mihai POP
0 comment 8,K views
A+A-
Reset

Accidentul rutier cu victime s-a petrecut pe data de 16 iunie, la ieşirea din Jibou înspre Popeni. La ora 19.06, Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj era sesizat prin apelul de urgenţă 112 că la ieşirea din localitatea Jibou, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o motocicletă.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului și au constatat că, o femeie de 41 de ani, din localitatea Jibou, în timp ce conducea un autoturism, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, la punerea în mișcare a acestuia nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea virajului spre stânga, intrând în coliziune cu un motociclu condus pe direcția Popeni – Jibou de un bărbat de 31 de ani, din localitatea Tihău, comuna Surduc.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 31 de ani a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la o unitate medicală.

Conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Bărbatul de 31 de ani nu a putut fi testat la fața locului.

Polițiștii rutieri din Jibou continuă cercetările, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

You may also like

Leave a Comment