Responsive Menu
Add more content here...


Detalii de la accidentul de la Popeni – Coliziune în lanţ, iar o tânără a fost rănită

by Mircea ARDELEAN
0 comment 34 views
A+A-
Reset

În evenimentul de la Popeni au fost implicaţi trei şoferi din municipiul Zalău, respectiv comunele Someş-Odorhei şi Gârbou. În urma evenimentului, o tânără de 33 de ani din Zalău a ajuns la spital

Luni, 12 decembrie, în jurul orei 14.04, cineva a sunat la 112 anunţând că în localitatea Popeni a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate trei autoturisme.

Să vedem, însă, care au fost cauzele evenimentului rutier. Un bărbat de 34 de ani din localitatea Someș-Odorhei conducea un autoturism pe direcția Jibou – Zalău.

În împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, acesta nu a păstrat o distanța corespunzătoare în timpul deplasării și a acroșat din spate un autoturism care circula în fața sa, în aceeași direcție de deplasare. La volan se afla o femeie de 33 de ani, din Zalău.

În urma impactului, maşina condusă de tânără a fost proiectat în autoturismul din fața sa, condus de un bărbat de 51 de ani din comuna Gârbou.

În urma accidentului rutier, şoferiţa a suferit leziuni. Victima a primit îngrijiri la faţa locului, după care a fost transportată la spital pentru investigaţii.

Polițiștii Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

You may also like

Leave a Comment