Responsive Menu
Add more content here...


Despărţire cu gust amar între SCM Zalău şi atacantul Sergiu Pop

După o perioadă de mai bine de trei ani şi jumătate, responsabilul cu golurile de la SCM Zalău merge pe alt drum

by Călin ONICAŞ
0 comment 3,4K views
A+A-
Reset

Sergiu Pop este considerat un atacant pur-sânge şi unul dintre fotbaliştii mult aşteptaţi la poalele Meseşului. Timp de aproape doi ani a fost tot ofertat jucătorul, care în acea perioadă era golgheterul formaţiei CSC Sânmartin. Într-un târziu, în iarna anului 2020, Sergiu Pop a ajuns la SCM Zalău cu un obiectiv clar: promovarea în liga secundă, acolo unde el a mai evoluat în tricoul formaţiilor UTA Arad şi Luceafărul Oradea.

An de an, fotbalistul şi-a făcut datoria în avanposturi. Din păcate, visul cu care a venit în Sălaj nu s-a putut îndeplini, deoarece SCM Zalău e tot în Liga a III-a.

Doar în ultimul campionat, jucătorul în vârstă de 34 de ani a fost al doilea golgheter al echipei, în condiţiile în care fotbalistul nu a evoluat în toate partidele. Sergiu Pop a marcat 14 goluri în 22 de partide (7 în campionatul regulat şi 7 goluri în play-off). În paranteză, să spunem că golgheterul Zalăului a fost Stefan Nikolic, dar sârbul a avut posibilitatea de a juca în toate meciurile.

Având un sezon prolific la Zalău, aici unde s-a simţit foarte bine, atacantul se gândea la continuitate, deşi în această vară el se afla la final de contract. Spera ca, până la urmă, va reuşi să îşi vadă visul împlinit – o promovare în Liga a II-a cu SCM Zalău.

Cu puţină şansă, gruparea sălăjeană ar putea, totuşi, să ajungă în eşalonul superior, acolo unde o aşteptăm cu toţii de câţiva ani. Dar, nu cu Sergiu Pop în linia de atac. Aceasta, deoarece fotbalistul nu a mai primit nicio ofertă de la club în ce priveşte prelungirea contractulului.

După mai bine de trei ani şi jumătate, Sergiu Pop se desparte de SCM Zalău.

“Da, într-adevăr nu mai sunt la Zalău. Contractul meu s-a încheiat pe data de 30 iunie. Au fost trei ani şi jumătate în care m-am simţit foarte bine aici. Tot timpul, am încercat să îmi ajut echipa cât am putut de bine. Când s-a apelat la mine, am dat totul din mine. Şi în ultimul an, am avut un sezon foarte bun şi îmi pare rău că nu am reușit să promovăm. Am făcut însă unele greșeli şi asta ne-a costat la baraj. Eu le urez multă baftă băieţilor în următorul sezon. Am plecat însă cu un gust amar de la Zalău, mai multe nu pot spune”, a declarat Sergiu Pop pentru Ziarul Sportul Sălăjean.

În cursul acestei săptămâni, Sergiu Pop a ajns la Clubul Sportiv Universitar din Alba Iulia, tot la o echipă de Liga a III-a, careîn sezonul trecut a evoluat în Seria IX-a.

Mai multe pe acdest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 10 iulie.

You may also like

Leave a Comment