Responsive Menu
Add more content here...


Descoperire macabră. Cadavru în stare avansată de descompunere descoperit în Zalău

Descoperire macabră într-un imobil dezafectat din municipiul Zalău, trupul unei persoane, aflat în stare avansată de descompunere descoperit de polițiști

by Mihai POP
0 comment 3.7K views
A+A-
Reset

Sâmbătă, 25 mai a.c., la ora 19.10, Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj a fost sesizat prin apel 112 cu privire la faptul că, într-un imobil dezafectat din municipiul Zalău a fost găsit un cadavru uman.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare formată din polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Serviciului Criminalistic, care a efectuat cercetarea la fața locului și a descoperit un cadavru aflat în stare avansată de descompunere, fără a se putea stabili identitatea acestuia.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Sălaj în vederea efectuării necropsiei și pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului și a identității acestuia.

Având în vedere starea avansată de descompunere a cadavrului, nu a putut fi stabilită identitatea persoanei decedate.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale continuă cercetările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

You may also like

Leave a Comment