“Deschide ușa creștine!”, concert de colinde la Zalău

by Mihai POP
0 comment 56 views
A+A-
Reset

În pragul sărbătorilor de iarnă, Primăria Municipiului Zalău și Casa Municipală de Cultură organizează un concert de colinde intitulat “Deschide ușa creștine!”


Colindele sunt cântece de bun-venit adresate lui Hristos, cântece de leagăn adresate Pruncului Iisus, fiind de o rară bunătate izvorâtă din împlinirea poruncii iubirii faţă de Dumnezeu şi faţă de semeni.

Îndătinate atât de frumos în viaţa poporului nostru, aceste imnuri îşi au izvorul în Sfânta Scriptură şi în izvoarele nesecate ale sufletului românesc, ale credinţei şi vieţii poporului nostru care a tălmăcit cu atâta măiestrie şi limpezime adevărurile ortodoxe.

Primăria Municipiului Zalău și Casa Municipală de Cultură vă invită să primim împreună vestea Nașterii Mântuitorului, în cadrul concertului de colinde “Deschide ușa, creștine!”.

Spactacolul va avea loc în data de 20 decembrie 2023, ora 18.00, în sala de spectacole a Clădirii Transilvania.

Invitați speciali Oana Font și Sebastian Emanuel Stan.

La spectacol vor urca pe scenă și grupuri de colindători precum: Ansamblul Folcloric ”Columna”-coregraf Gabriela Hossu, Ansamblul Artistic ”Porolissum”-coregraf Anghel Dușcaș și Grupul vocalZestrea”-coordonator Rodica Pop Seling.

Biletele se pot achiziționa de la Casa Municipală de Cultură Zalău. Prețul unui bilet fiind de 15 lei.

You may also like

Leave a Comment