Responsive Menu
Add more content here...


Depistat în trafic, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, fără a deține permis de conducere corespunzător

Un bărbat de 67 de ani, din localitatea Brîglez, s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat de polițiști în trafic conducând un ansamblu de vehicule fără permis de coducere corespunzător

by Mihai POP
0 comment 221 views
A+A-
Reset

La data de 3 mai a.c., la ora 23.15, pe D.N. 1 H, între localitățile Mirșid și Popeni, polițiștii Secției nr.1 Poliție Rurală Zalău au depistat în trafic un bărbat de 67 de ani, din localitatea Brîglez,  în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format din autoutilitară și remorcă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere corespunzător categoriei de vehicule din care face parte ansamblul de vehicule condus.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat, ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România.

You may also like

Leave a Comment