Responsive Menu
Add more content here...


Delia Călăcean, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Şimleu Silvaniei

Actualmente consilier local pe listele USR, Delia Călăcean a decis să intre în bătălia pentru funcţia de primar al Şimleului. Candidatul Dreptei Unite devine astfel prima femeie ce candidează pentru Primăria Şimleu Silvaniei

by Mircea ARDELEAN
0 comment 506 views
A+A-
Reset

Pentru alegerile locale din 9 iunie, pentru Primăria Şimleu Silvaniei, Alianţa Dreapta Unită aruncă în luptă un candidat surpriză. Delia Călăcean este prima femeie care candidează pentru funcţia de primar în oraşul de la poalele Măgurii.

Actualmente, ea este consilier local USR,  încă din anul 2020 şi crede că la Şimleu Silvaniei a venit momentul schimbării. Crede că maturitatea şi experienţa ei pot ajuta ca această comunitate să rezolve problemele, interesele si nevoile reale ale cetăţenilor din oraşul şi din satele aparţinătoare.

Delia Călăcean nu doreşte să intre în contre cu alţi candidaţi şi nici nu doreşte să vină cu promisiuni. Candidatul Alianţei Dreapta Unită se va ghida doar pe respectul faţă de cetăţean şi doreşte transparenţă decizională, adevărul şi obligaţia de a onora atribuțiile funcției votate.

“Pe 9 iunie vă aștept la vot!!
Am luat decizia de a continua să reprezint în continuare șimleuanii atât în Consiliul Local al orașului meu natal dar voi candida și la funcția de primar.

Cred că sunt acum un consilier local implicat în viața comunității. Cred că experiența mea și maturitatea o voi putea pune în continuare la dispoziția Voastră.

În acest oraș am crescut, am fost la școala, am muncit, locuiesc și trăiesc. V-aș putea prezenta o grămadă de promisiuni, care poate pentru Voi nu sunt prioritare. Însă, pot să vă spun că, dacă votul Vostru și încrederea ce mi-o veți acorda mă va duce pe funcția de ales local, voi face tot ceea ce îmi stă în putință și capacitate ca administrația locală să reflecte și să rezolve problemele, interesele si nevoile reale ale șimleuanilor.

Cum spuneam și acum 4 ani probabil ne este în fire ca nație, indiferent de etnie, să ne înflăcărăm în discuții și promisiuni, să ne contrăm pe motive politice, dar nu uitați că ceea ce trebuie să primeze este: TRANSPARENȚA decizională, RESPECTUL față de cetățean, ADEVĂRUL și OBLIGAȚIA de a onora atribuțiile funcției votate.
În rest să fim sănătoși si să votăm inteligent pentru un Șimleu al șimleuanilor și nu al intereselor, #9 iunie 2024!”, este mesajul Deliei pentru şimleuani.

“Prezentul, dar și istoria, are suficiente exemple de femei capabile să schimbe societatea în mod pozitiv, acolo unde au influență. Delia Călăcean, pentru mine e prieten, iar ca prieten își face treaba, adică mă bucură fiecare întâlnire cu ea.

Pentru mine e consilier parlamentar, acel consilier căruia îi pot încredința aproape orice decizie fiindcă știu că o va face meticulos, logic și bine-intenționat.

Pentru mine e consilier local din partea USR cu care mă mândresc, acel consilier local pe care șimleuanii îl merită, iar dacă ar avea mai mulți ca ea, … eheeeee, câte chestii ar fi mai clare și mai corecte.

Acel consilier local pe care oameni cu probleme l-au abordat și au simțit că sunt ajutați, informați, exact așa cum ar trebui să facă toți consilierii locali. Dacă este un prieten, un consilier parlamentar și un consilier local bun, de ce nu ar fi și un primar bun?

De un om ce face bine în tot ce face are nevoie orașul. Dacă șimleuanii ar face o analiză simplă ar vedea că singurul candidat care nu are grupuri de interese în spate este Delia Călăcean. Doar oameni simpli are alături de ea, oameni ce vor să trăiască frumos într-un oraș ce credem că merită mai mult respect.

Deocamdată atât, unii au început campania cu frenezia câștigului, ea a spus că bunul simt are timpul lui, el nu se grăbește. Haideți să gândim, ce ar fi dacă ne-am ferchezui mai atent când mergem la primărie să ne întâlnim cu primărița!?”, a spus Virgil Bob – senator USR.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Ştirile din Sălaj de miercuri, 24 aprilie.

You may also like

Leave a Comment