Responsive Menu
Add more content here...


Declaraţiile antrenorilor înaintea duelului dintre Sticla Arieşul Turda şi SCM Zalău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 38 views
A+A-
Reset

Alexandru Pop speră ca sălăjeni să se întoarcă cu cel puţin un punct din deplasarea de la Turda, chiar dacă va fi un meci dificil. De cealaltă parte, Costică Olariu îşi doreşte un succes, pentru ca echipa sa să se menţină în prima jumătate a clasamentului


SCM Zalău pare că se află pe drumul cel bun şi după câteva meciuri bune, au început să vină şi victoriile. După un prim succes în faţa Avântului Reghin, Zalăul s-a impus şi în duelul cu CFR Cluj II. Totuşi, ambele meciuri au fost pe teren propriu, succesul pe teren străin fiind, deocamdată, o necunoscută pentru sălăjeni.

Vineri, echipa pregătită de Alexandru Pop se va duela la Turda cu Sticla Arieşul şi speră să treacă peste această barieră şi să obţină şi primele puncte în deplasare. Antrenorul zălăuanilor consideră că echipa sa va avea parte de un meci greu.

”Ne aşteaptă un meci foarte greu, fiindcă întâlnim o echipă care stă foarte bine în teren şi drept dovadă a primit foarte puţine goluri în cele şase jocuri. Sperăm că vom aduce punct sau puncte. Sticla Arieşul Turda are şi un antrenor cu experienţă, dar şi noi avem o echipă bună, iar moralul jucătorilor este foarte bun. Încercăm să obţinem cât mai multe puncte până la finalul turului”, ne-a declarat Alexandru Pop.

De cealaltă parte, cu două victorii, două egaluri şi două înfrângeri, Sticla Arieşul Turda se situează pe locul 6 în clasament, iar antrenorul Costică Olariu îşi doreşte un succes cu SCM Zalău pentru ca echipa sa să se menţină în prima jumătate a clasamentului.

”Dacă SCM Zalău stă mai prost în clasament, acest aspect nu se datorează jocului sau echipei, ci penalizării cu care s-a început. Echipa din Zalău a făcut 7 puncte, iar noi am obţinut 8 puncte, astfel că nu cred că este o diferenţă mare. Ne va aştepta un meci greu. Am înţeles că Zalăul are o echipă foarte bună care joacă un fotbal bun. Ne dorim foarte mult victoria pentru a ne putea menţine în prima jumătate a clasamentului, dar trebuie să jucăm cu determinare, fiindcă venim după două înfrângeri pe teren propriu”, ne-a declarat Costică Olariu.

Duelul dintre Sticla Arieşul Turda şi SCM Zalău va avea loc vineri, de la ora 15.00, pe Stadionul Municipal din Turda.

You may also like

Leave a Comment