Responsive Menu
Add more content here...


Declaraţiile antrenorilor înaintea duelului dintre HC Zalău şi Corona Braşov

by Mihai POP
0 comment 22 views
A+A-
Reset

Cele două grupări se duelează în această după-amiază în Sala Sporturile de la Zalău


HC Zalău a fost surpriza plăcută a acestui început de sezon şi îşi doreşte în continuare să-şi păstreze acest statut şi după jocul din această după-amiază cu Corona Braşov.

Braşovencele sunt neînvinse în primele patru etape şi speră să câştige şi la Zalău. Înaintea acestui joc, ambii antrenori consideră că va fi un duel încins şi disputat. Tadici spune că Zalăul va aborda cu încredere jocul cu Corona.

„Ne aşteaptă un meci foarte greu, împotriva unei echipe care nu a pierdut niciun meci şi care are multe de spus în handbalul românesc, atât pe teren, cât şi în afara lui. Aşteptăm cu încredere meciul cu Braşovul de vineri şi sperăm să fim la capacitate maximă şi să abordăm jocul la un nivel cât se poate de ridicat. Atât cât se poate, pentru că avem şi noi limite”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

De cealaltă parte, Ion Crăciun îşi doreşte să câştige la Zalău, chiar dacă va fi greu. Însă, după cum spune chiar antrenorul Coronei, cine e mai bun, să câştige.

„Ne dorim să câştigăm. Zalăul este o echipă tânără, cu un moral bun şi cred că o să fie un meci foarte greu. HC Zalău a învins CSM Bucureşti, tocmai de aceea am zis că încă au un moral bun şi va fi o dispută încinsă. Cine este mai bun, să câştige. Din păcate, la Zalău nu ne vom putea baza pe Andreea Chiricuţă, care va reveni abia peste câteva săptămâni. Obiectivul nostru pentru acest sezon este să creştem câteva jucătoare din centrul nostru de juniori şi să ocupăm un loc cât mai bun în campionat şi să avem un parcurs bun şi în cupele europene. Obiectivele sunt îndrăzneţe, dar şi munca este pe măsură. Fetele muncesc mult la antrenamente, sunt foarte mulţumit de ele şi sperăm să facem o figură frumoasă”, ne-a declarat Ion Crăciun.

Duelul dintre HC Zalău şi Corona Braşov se va disputa în această după amiază, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Zalău.

You may also like

Leave a Comment