Responsive Menu
Add more content here...


Declaraţiile antrenorilor înainte de SCM Zalău – Luceafărul Oradea

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 11 views
A+A-
Reset

Partida dintre SCM Zalău şi Luceafărul Oradea are loc vineri, de la ora 14.00


SCM Zalău este într-o situaţie disperată şi are mare nevoie de puncte, fiind ultima clasată în Seria a V-a. În aceste condiţii, indiferentă că vineri, la Zalău, vine liderul Luceafărul Oradea, gruparea de sub Meseş abordează jocul la victorie.

 ”Jucăm cu prima clasată, dar vom aborda şi acest joc la victorie, fiindcă altă variantă nu există în situaţia disperată în care ne aflăm. Chiar dacă sunt unele probleme de lot, am convingerea că cei care vor intra pe teren vor da totul. Trebuie să arătăm determinare şi să scoatem un rezultat pozitiv. Nu ne este frică de Luceafărul Oradea, dar suntem conştienţi că întâlnim o echipă bună, care are jucători foarte tineri, însă care joacă un fotbal bun, după cum se vede şi în rezultate. Şi noi vom alinea o echipă tânără”, ne-a declarat Marius Paşca.

De cealaltă parte, antrenorul liderului – Dragoş Militaru – se aşteaptă la un meci greu, fiind de părere că SCM Zalău joacă destul de bine acasă. De altfel, tehnicianul echipei bihorene a şi urmărit echipa Zalăului la câteva jocuri din acest campionat.

”Am văzut trei meciuri ale celor din Zalău şi nu mi se pare o echipă slabă. Cel puţin acasă, SCM Zalău încearcă să facă puncte, să joace fotbal şi a încurcat câteva echipe bune ale campionatului. Pentru noi orice meci este greu, fiindcă media de vârstă a jucătorilor noştri este de 19 ani. Ne dorim să câştigăm şi pregătim meciul în aşa fel, însă nu îi desconsiderăm pe cei de la Zalău. Au jucători foarte buni de la mijloc în sus, pe care i-am remarcat în meciurile în care i-am urmărit. Noi am încropit un lot cu o săptămână înainte să înceapă campionatul şi încercăm să facem cât mai multe puncte până în iarnă, apoi vom vedea ce obiective ne propunem. Ne bucurăm că suntem pe primul loc şi jucăm un fotbal frumos. Poate din prisma clasamentului, noi am avea un mic avantaj, dar SCM Zalău este o echipă de luat în seamă”, ne-a declarat Dragoş Militaru.

You may also like

Leave a Comment