Responsive Menu
Add more content here...


Debut victorios pentru HCVM şi CSS Zalău la junioare III

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 177 views
A+A-
Reset

Ambele echipe din Zalău s-a impus în deplasare în prima etapă a Campionatului Naţional


La finele săptămânii trecute au început şi Campionatele Naţionale la juniori şi junioare la handbal masculin şi feminin. Şi în acest sezon, judeţul nostru este reprezentat de trei cluburi la diferite categorii de vârstă. Este vorba despre CSS Zalău (junioare II şi junioare III), HC Valeria Motogna (junioare II şi junioare III), la feminin şi de HC Dynamic Zalău la juniori I şi juniori III la masculin.

Băieţii de la Dynamic nu au avut un debut prea grozav şi au suferit eşecuri la ambele categorii de vârstă. Nici fetele de la junioare II nu au avut un start mai strălucit şi s-au recunoscut învinse în prima etapă.

În schimb, atât CSS Zalău, cât şi HC Valeria Motogna au înregistrat victorii la debutul în Campionatul Naţional de junioare III.

Cele două echipe din Sălaj fac parte din Seria K, alături de alte 10 echipe din judeţe precum Satu Mare, Maramureş sau Bihor.

În prima etapă, ambele au evoluat în deplasare, reuşind să debuteze cu dreptul în noul sezon.HC Valeria Motogna s-a impus în deplasare la Alpha Oradea, scor 25 – 24, în timp ce CSS Zalău s-a impus la ACS KKS Cămin 2 Satu Mare, scor 29 – 14.

În runda următoare, junioarele III vor evolua acasă, HCVM cu ACS Mihai Vele Târgu Lăpuş, iar CSS Zalău va primi vizita celor de la CSM Olimpia Satu Mare.

You may also like

Leave a Comment