Responsive Menu
Add more content here...


Debut perfect pe banca Zalăului pentru Dragan Kobiljski. “Este un rezultat bun, dar încă nu am obţinut nimic”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 44 views
A+A-
Reset

Primul meci oficial pe banca tehnică a formaţiei zălăuane a însemnat şi prima victorie pentru tehnicianul din Serbia. Dragan Kobiljski nu s-a bucurat prea tare pentru acest succes şi vrea ca elevii săi să rămână concentraţi deoarece calificarea în sferturi se va decide în returul de la Zalău

Cu 12 jucători noi aduşi în vară dar şi cu un antrenor din Serbia, ce vine tocmai din staff-ul naţionalei ţării sale cu care a participat la Mondial, SCM Zalău speră la un sezon reuşit.

Echipa zălăuană a arătat potenţial încă din primul meci oficial şi a câştigat cu 3 – 1 pe terenul Rapidului în manşa tur a fazei I a Cupei României.

A fost un debut cum nu se putea mai bun pentru Dragan Kobiljski, care după meci nu s-a bucurat în exces pentru acest succes. Tehnicianul vrea ca elevii săi să rămână concentraţi, deoarece calificarea în sferturi se va decide în returul de la Zalău, programat în data de 26 octombrie.

Până atunci, SCM Zalău se concentrează pe campionat şi va disputa trei jocuri, în deplasare la Dinamo şi Explorări Baia Mare, iar acasă cu Arcada Galaţi.

“A fost primul nostru joc oficial şi ştiam că va fi foarte dificil, pentru că Rapid este o echipă foarte bună. Este un rezultat bun, dar încă nu am obţinut nimic, a fost doar prima manşă. Dacă vrem să obţinem ceva, trebuie să jucăm aşa şi în retur, dar şi în tot sezonul. Cred că ne aşteaptă un sezon dificil şi trebuie să muncim foarte mult ca şi până acum şi să sperăm că vom mai juca aşa şi în meciurile următoare”, a spus Dragan Kobiljski după meciul cu Rapid.

You may also like

Leave a Comment