Responsive Menu
Add more content here...


Debut perfect în Cupa României pentru SCM Zalău – Succes în trei seturi cu CSM Constanţa

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 73 views
A+A-
Reset

Într-un meci disputat în această seară, gruparea de la poalele Meseşului a învins CSM Constanţa în meciul tur din faza I a Cupei României. Este prima victorie oficială din acest sezon pentru gruparea condusă de Adrian Feher


După duelurile de foc din campionat cu Arcada Galaţi şi Dinamo Bucureşti, pentru SCM Zalău a urmat şi un joc ceva mai accesibil.  Marţi seară, în Sala Sporturilor din Zalău, SCM a primit vizita celor de la CSM Constanţa, într-un meci contând pentru prima fază a Cupei României.

Zălăuanii erau dornici să obţină prima victorie din acest sezon, astfel că băieţii lui Rainer Vassiljev au început super motivaţi şi încă din start s-au distanţat de adversar, scor 5 – 2, după atacurile lui Mendoza şi Buzdugan şi “as-ul” lui Ionescu.

Constanţăenii aveau să se apropie la 11 – 10, însă, zălăuanii s-au distanţat rapid şi în cele din urmă s-au impus în primul set cu 25 – 18.

În setul al doilea, SCM Zalău a fost şi mai precisă şi a controlat setul de la un capăt la celălalt. După 23 de minute de joc avea să se impună cu 25 – 15 şi conducea deja cu 2 – 0 la seturi.

În setul al treilea, echipa din Constanţa a fost mai precisă şi chiar şi-a creat un avantaj de patru puncte, 13 – 17, însă Zalăul a revenit şi a egalat la 18 şi ulterior a preluat conducerea şi s-a impus cu 25 – 23.

SCM Zalău – CSM Constanţa 3 – 0 (18, 15, 23)

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miecuri, 25 octombrie.

You may also like

Leave a Comment