Debut oficial în 2024. SCM Zalău forţează surpriza la Dinamo

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 226 views
A+A-
Reset

Sâmbătă, ora 19.00, Sala “Dinamo”: Dinamo Bucureşti – SCM Zalău


Având în vedere că meciul cu Arcada Galaţi a fost amânat, SCM Zalău a avut mai mult timp la dispoziţie să pregătească returul de campionat. Între timp, la gruparea de sub Meseş a ajuns şi secundul brazilian Gabriel de Carvalho, astfel că formaţia antrenată de Rainer Vassiljev este acum în formulă completă şi este gata de primul meci oficial din 2024. SCM Zalău se află în faţa unui examen cât se poate de dificil, urmând să joace sâmbătă, la Bucureşti contra puternicei formaţii Dinamo, pregătită de reputatul Stelian Moculescu.

Dinamo Bucureşti ocupă locul 3 în clasamentul Diviziei A1 şi a păşit cu dreptul în retur, reuşind să câştige cu 3 – 0 la Baia Mare. Bucureştenii sunt favoriţi în confruntarea de sâmbătă şi se gândesc doar la cele 3 puncte pentru a rămâne aproape de Arcada Galaţi şi Corona Braşov.

SCM Zalău a coborât pe locul 8, fiind depăşită de către CSM Constanţa, care are însă un meci în plus. Pentru jocul de sâmbătă, zălăuanii nu au presiunea rezultatului şi pleacă încrezători la Bucureşti pentru a face un meci bun de la care să obţină punct sau puncte.

“Aşteptăm cu încredere acest meci. Pentru noi este primul joc din 2024 şi vom merge la Bucureşti să facem un meci bun, iar dacă putem şi jocul ne va permite să luăm şi puncte. Nu este o diferenţă de valoare atât de mare încât jocul să aibă o favorită certă. Dinamo este uşor favorită, dar dacă băieţii vor juca voleiul pe care noi ştim să îl practicăm este posibil să obţinem puncte. Dinamo este una dintre pretendentele la medalii şi este favorită, dar asta nu ne împiedică cu nimic să mergem şi să jucăm cel mai bun volei de care suntem capabili”, ne-a declarat Adrian Feher.

În precedentele două întâlniri, Dinamo s-a impus cu 3 – 1 în faţa SCM-ului la Zalău. La ultima partidă de la Bucureşti, SCM a reuşit să obţină un punct, fiind învinsă în cinci seturi după ce a condus cu 2 – 0.

”De o grămadă de ori Zalăul a câştigat la Dinamo. Din 90, nici Dinamo, dar nici Steaua sau Rapid nu se pot compara cu echipa din Zalău. Nu are rost să comparăm palmaresul, fiindcă Dinamo cred că a câştigat ultimul titlu în 1995. Acum au făcut investiţii mari şi au adus probabil unul dintre cei mai buni antrenori din lume, pe Stelian Moculescu. Dacă vor merge pe acest drum, cred că rezultatele mari nu vor înceta să apară”, spune Adrian Feher.

You may also like

Leave a Comment