Responsive Menu
Add more content here...


Debut furtunos pentru Dia Guard Divino la Campionatul Național de minifotbal!

by Călin ONICAŞ
0 comment 3,5K views
A+A-
Reset

Campioana Sălajului a câștigat la scor prima partidă din turul final ce se desfășoară la Bacău. Astfel, într-un joc desfășurat miercuri seara, Ciprian Pavel și compania au trecut la scor de forfeit de AS Luciano Arad


În ultimii doi ani, Dia Guard Divino a deținut supremația minifotbalului din județul Sălaj, cucerind titlul județean de două ori la rând.

La Campionatul Regional, desfăşurat acum 10 zile la Oradea, reprezentanta Sălajului a ajuns pe podium, ocupând la final locul trei, ratând calificarea în finala mare după loviturile de departajare! În pus, zălăuanul Ciprian Pavel a fost desemnat de oficialii Federaţiei ca cel mai bun jucător al competiţiei!

În aceste condiţii, formaţia condusă de Florin Marian Raţ şi Flore Pop a plecat spre turneul final de la Bacău plină de speranţe.

Încă din startul competiţiei, sălăjenii au arătat că speranţele pot fi transformate în certitudine în teren, astfel că în primul joc al Grupei C, Toth Karoly şi compania au trecut la scor de AC Luciano Arad – formaţie clasată în acest an pe locul secund în Campionatul Judeţean din Arad.

După o primă repriză fără goluri, sălăjenii au dominat copios şi au înscris de trei ori în poarta arădenilor, realizând primul succes de la turneul final al Campionatului Naţional. În cealaltă partide a grupei,  Coriolan Bacău şi MAV Sports Timişoara au remizat într-un joc fără goluri. Până la urmă, gazdele s-au impus cu scorul de 3 – 2 după loviturile de departajare.

După prima zi, Dia Guard Divino este liderul Grupei C.

Joi, sălăjenii vor juca două partide: de la ora 12.00, adversara va fi MAV Sports Timişoara, în timp ce seara, de la ora 20.00, reprezentanta judeţului nostru se va duela cu Coriolan Bacău.

Ultimul meci al grupei va fi cel de vineri (ora 16.00), cu Ary&Roby Buftea.

 


Dia Guard Divino – AC Luciano Arad 3 – 0 (0 – 0)!

Au marcat: Andrei Bene, Ciprian Pavel şi Marius Rus

Dia Guard Divino: Andrei Mocan, Vlad Bonţe – Ciprian Bărnuţiu, Vlad Paşcalău, Marius Rus, Andrei Bene, Bogdan Ciaca, Raul Stanciu, Robert Niculăuţ şi Ciprian Pavel. Delegat: Flore Pop. Conducător: Florin Marian Raţ


Vom reveni cu amănunte.

You may also like

Leave a Comment