Responsive Menu
Add more content here...


De Ziua Poliției Române copiii din Zalău au fost alături de polițiști la IPJ Sălaj

Ziua Porților Deschise pentru copiii din Zalău

by Tiberius NICODA
0 comment 67 views
A+A-
Reset

Poliţia Română aniversează pe 25 martie, de Buna Vestire, 202 ani de la atestarea documentară, prilej pentru Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj de a organiza pentru copiii Zalăului , din nou, Ziua Porților Deschise.
Această și de sărbătoare a poliției și polițiștilor, a fost marcată și în județul Sălaj, printr-o serie de activități dedicate exclusiv publicului, organizate în aer liber, în curtea Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.
Cei care au venit în vizită la IPJ Sălaj, atât cei mici dar și mai mari, au participat la ateliere interactive, au parcurs exerciții demonstrative și s-au familiarizat cu tehnica și dotarea folosită în activitatea de poliție, prezentată la standuri expoziționale.


Musafirilor le-au fost prezentate autospecialele de poliție rutieră și ordine publică, o miniexpoziţie cu armamentul şi tehnica din dotarea, standuri de documentare – informare în cadrul cărora au fost distribuite pliante, broşuri şi alte materiale cu conţinut educativ – preventiv, precum și instrumentele polițiștilor criminaliști.
Micii vizitatori au fost recompensați de către gazdele evenimentului, pentru interesul manifestat, cu gustări dulci.
Copiii au fost interesați și de activitatea luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale împreună cu câinele de serviciu Thor.


Polițiștii le-au oferit tuturor copiilor prezenți insigne de „Polițist Junior”, dulciuri, iar lucrătorii criminaliști le-au prezentat micuților trusele specializate și echipamentele criminalistice utilizate în activitățile lor zilnice.
,,Vă mulțumim că ați ales ca să sărbătoriți această zi alături de polițiștii sălăjeni!”-a fost mesajul polițiștilor de la IPJ Sălaj , adresat acelora care le-au fost astăzi musafiri.

You may also like

Leave a Comment