De Ziua Naţională, SCM Zalău vrea victoria cu Sănătatea Cluj

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 79 views
A+A-
Reset

Ultimul joc al anului din campionatul Ligii a III-a se va disputa pe data de 1 decembrie la Zalău. SCM va înfrunta gruparea “viruşilor verzi” într-o partidă în care zălăuanii se gândesc doar la cele trei puncte puse în joc

Vineri, ora 14.00, Stadionul Municipal din Zalău: SCM Zalău – Sănătatea Cluj


Cu patru etape înainte de finalul sezonului regulat, SCM Zalău şi-a asigurat şi matematic calificarea în play-off, obiectivul principal al clubului, după cum anunţa conducerea. Sigur, cu toţii sperăm, şi aşa ar fi normal, să obţinem mult mai mult de atât din acest sezon, mai ales după experienţa ultimilor doi ani. SCM Zalău este lider detaşat în Seria a X-a, având 7 puncte avans faţă de următoarea clasată.

În acest an se mai dispută o singură etapă din sezonul regulat, iar ultimele trei vor avea loc la primăvară.

Ultimul joc din campionat din acest an va avea loc chiar de Ziua Naţională a României. Adversarul Zalăului va fi Sănătatea Cluj, formaţie cu care SCM Zalău s-a mai înfruntat în primul sezon din Liga 3, înainte de duelul de la Cluj-Napoca din turul de campionat.

Zălăuanii au avut meci greu la  Sănătatea şi prestaţia foarte bună a lui Raul Stanciu a fost decisivă pentru cele trei puncte atunci. Între timp, parcursul celor două formaţii a fost unul opus, iar SCM Zalău a continuat să se distanţeze în fotoliul de lider al acestei Serii, în timp ce Sănătatea a ajuns în zona retrogradării.

Clujenii nu trec prin cea mai bună perioadă, iar ultima victorie datează tocmai din urmă cu cinci etape, când “viruşii verzi” treceau de Olimpia Satu Mare. În ultimele 4 etape, Sănătatea a obţinut doar două puncte.

De cealaltă parte, SCM Zalău este neînvinsă în campionat de şase etape, perioadă în care a înregistrat trei victorii şi trei egaluri. În ultima etapă, zălăuanii au remizat pe terenul nou-promovatei Crişul Sântandrei.

Oricum, SCM Zalău pleacă cu prima şansă şi orice alt rezultat în afară de victorie ar fi o dezamăgire pentru liderul Seriei a X-a din Liga 3. 

Meciul dintre SCM Zalău şi Sănătatea Cluj, din etapa a XV-a din Liga a III-a, va avea loc vineri, începând cu ora 14.00, pe Stadionul Municipal din Zalău.

You may also like

Leave a Comment