Responsive Menu
Add more content here...


David Viteazul. Luptătorul din Hereclean câştigă şi lupta de la Colosseum Tournament Bucureşti!

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 30 views
A+A-
Reset

David Anton a reuşit să-l învingă pe Serkan Celebi, în cadrul galei de kickboxing ce a fost transmisă joi seara de Digi Sport. Pentru luptătorul originar din comuna în care Mihai Viteazul a obţinut ultima sa victorie a fost a doua victorie la profesionişti din trei meciuri disputate


Muncă, sacrificii, multe ore petrecute la antrenamente, pasiune şi dăruire, totul pentru ca într-o bună zi să fie alături de profesionişti. Aşa a fost parcursul lui David Anton până în 2021 când a debutat la gala Dynamite Fighting Show, o gală organizată de Cătălin Moroşanu. A luptat şi a câştigat, iar aseară a urcat din nou în ring, în cadrul galei Colosseum Tournament, o gală de kickboxing ce s-a desfăşurat în Sala Polivalentă din Bucureşti.

Luptătorul nostru s-a duelat cu Serkan Celebi, la categoria 81 de kilograme. Pregătit de Virgil Meleg, David a făcut două reprize bune, însă, la finalul celor trei reprize, arbitrii au decis egalitate, astfel că s-a intrat în rundă suplimentară.

În repriza a patra, David Anton a început mai bine şi a avut câteva lovituri puternice prin care şi-a destabilizat adversarul. Pe finalul reprizei, ambii luptători au fost epuizaţi, însă, David a făcut ce trebuia pentru a-şi asigura victoria în cadrul Colosseum Tournament.

David Anton este legitimat la Box Club MLG Zalău – clubul lui Virgil Meleg. Participarea la această gală nu era posibilă fără sprijinul sponsorilor Welthaus, Rot Resort Case Mobile sau Primăria comunei Hereclean.

David Anton este şi sg.-maj. în cadrul Jandarmeriei Sălaj şi a fost pregătit în carieră de plt.-maj. Alexandru Bîgi şi plt.-adj. Virgil Meleg, subofiţeri în cadrul IJJ Sălaj, precum şi de plt.-adj. Laurenţiu Lăpuşte, din cadrul Batalionului 317 Sprijin Logistic “Voievodul Gelu” din Zalău.

You may also like

Leave a Comment