Responsive Menu
Add more content here...


David Csanad a plecat de la SCM Zalău

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 13 views
A+A-
Reset

Internaţionalul din Ungaria era la final de contract şi nu va mai continua la vicecampioana României deoarece şi-a exprimat dorinţa să plece în străinătate

Aproape toţi jucătorii din sezonul trecut au fost la final de contract în această vară, însă conducerea a purtat discuţii pentru prelungirea înţelegerilor cu voleibaliştii care au fost doriţi în continuare la Zalău. Din lotul cu care s-a abordat campionatul trecut au rămas Andrei Mihalescu, Mihai Coasă, Liviu Rîpeanu, Mihail Mărgineanu, George Breban şi Cristian Porumb, în timp ce lista plecărilor este mult mai numeroasă.

Ultimul plecat de la SCM Zalău este David Csanad. Aflat şi el la final de contract, internaţionalul din Ungaria nu a mai dorit să contine la vicecampioana României şi a anunţat conducerea că vrea să plece în străinătate.

“Am vorbit cu David Csanad şi a declinat oferta noastră. Nu am apucat să negociem, deoarece el ne-a informat că vrea să plece în străinătate şi să fie mai aproape de prietena sa. A fost un jucător util în sezonul trecut, care şi-a făcut treaba. Şi-a exprimat dorinţa să plece iar noi nu ne-am împotrivit”, spune Adrian Feher.

În toamna trecută, David Csanad a venit la Zalău cu câteva săptămâni înainte de startul sezonului. El a semnat un contract până în iarnă, dar după turul de campionat, contractul său a fost prelungit până la final de campionat. După sezonul petrecut la Zalău, David Csanad s-a ales cu o medalie de argint în Divizia A1. Este cea mai bună performanţă reuşită de voleibalistul din Ungaria, care în România a mai jucat la Steaua Bucureşti şi Explorări Baia Mare. Voleibalistul a mai evoluat în cariera sa în Belgia, la VBC Wremme, iar în ţara sa natală la Fino Kaposvar şi RC Kecskemet.

You may also like

Leave a Comment