David Anton, medaliat cu bronz la Campionatul Naţional de box la seniori

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 86 views
A+A-
Reset

În perioada 10 – 14 decembrie, la Sala Sporturilor din Brăila a avut loc Campionatul Naţional de box la categoria de vârstă seniori. Este ultima competiţie de anvergură care a avut loc în acest an. Turneul se desfăşoară la mai multe categorii de vârstă şi a adunat cei mai valoroşi pugilişti din ţară la seniori.

Printre participanţi s-au numărat şi trei sălăjeni. Este vorba despre David Anton de la SCM Zalău, alături de Paul Magdaş şi David Chiş de la CSM Zalău.

După ce a cucerit medalia de argint la Cupa României, David Anton şi-a propus o medalie şi la Campionatul Naţional de la Brăila, iar sportivul pregătit de Virgil Meleg a şi reuşit asta încă din prima zi de concurs.

David Anton a boxat în limitele categoriei 80 de kilograme, iar în sferturile de finală a reuşit să treacă de Mirel Drăgan pentru a-şi asigura medalia de bronz.

În semifinale, pugilistul a boxat cu Florin Şerban (Piteşti), campionul naţional en-titre, piteşteanul având câştig de cauză după o prestaţie foarte bună a sălăjeanului nostru.

“Sunt foarte mulţumit de marea sa performanţă adusă boxului sălăjean, un sportiv cu reale calităţi de viitor campion, ne pregătim în continuare şi sunt sigur că vom cuceri şi titlul de campion! Felicitări pentru rezultatul obţinut, eşti mare David”, a declarat Virgil Meleg.

“O semifinală care trebuia în mod normal să fie finala acestui Campionat Naţional, dar aşa s-a ales să fie. Rămânem cu locul 3, bronzul”, a fost reacţia lui David Anton.

You may also like

Leave a Comment