Responsive Menu
Add more content here...


Dănuţ Breban are în continuare nevoie de ajutorul nostru pentru o şansă la viaţă

by Mihai POP
0 comment 40 views
A+A-
Reset

Fostului voleibalist – diagnosticat cu leucemie – i s-a declanşat o infecţie, fiind nevoie de operaţie. Aceasta a decurs cu succes, iar Dănuţ a fost externat, urmând să se întoarcă la Clinica de Hematologie din Cluj pentru a-şi continua tratamentul


În urmă cu 5 săptămâni, Dănuţ Breban a fost diagnosticat cu leucemie, starea sa de sănătate fiind un destul de gravă. A ajuns la Clinia de Hematologie din Cluj, unde a urmat un tratament cu citostatice.

Din păcate, însă, i s-a declanşat o infecţie în zona intimă, iar după nenumărate analize, a fost transferat la Institutul Oncologic, secţia chirurgie.

Săptămâna trecută, Dănuţ a fost suspus unei intervenţii chirurgicale care a avut succes, fostul voleibalist fiind externat.

Însă, la data de 2 iunie, Dănuţ Breban va fi din nou internat la Clinia de Hematologie pentru a-şi continua tratamentul.

Astfel, bărbatul are în continuare nevoie de ajutorul nostru pentru a primi o şansă la viaţă.

Cei care doresc, pot să îl ajute donând sânge sau financiar, la următoarele numere de conturi.

LEI: RO77BTRLRONCRT0258124001

EUR: RO27BTRLEURCRT0258124001

USD: RO31BTRLUSDCRT0258124001

Despre Dănuţ Breban

Fostul voleibalist Breban Dănuţ Mircea, în vârstă de 56 de ani, tată a doi copii, în urma unor analize făcute, a fost depistat cu Leucemie Limfocitară Acută. Aflat în stare gravă, a fost trimis la Clinia de Hematologie din Cluj, iar în urma biopsiei făcute, s-a constatat că trebuie să înceapă imediat tratamentul cu citostatice.

Tată şi soţ, Dănuţ are nevoie de ajutorul nostru.

Soţia Breban Monica, anul trecut în luna august, a fost depistată cu tumoare malignă la sân, iar în luna septembrie a fost operată. În luna octombrie începe tratamentul de chimioterapie până în luna martie anul acesta şi urmează să facă pe o perioadă de timp radioterapie la Cluj.

Copiii Breban Raluca şi Breban Ionuţ au nevoie de părinţii lor, acesta din urmă, în anul 2021 a fost implicat într-un accident de maşină, în urmă căruia a intrat în comă de gradul 4, fiind internat 11 săptămâni la Spitalul de Neurochirurgie, secţia Terapie Intensivă din Cluj. În urma accidentului a rămas cu epilepsie şi senoză traheală post traheostomie, urmând un tratament permanent.

You may also like

Leave a Comment