Responsive Menu
Add more content here...


Daniel Sabou, după ce şi-a “zdrobit” adversarul: “Membrii afiliaţi au apreciat activitatea AJF Sălaj”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 16 views
A+A-
Reset

Pentru încă patru ani, Daniel Sabou va fi preşedinte la AJF Sălaj, după ce a obţinut peste 85 % dintre voturile membrilor afiliaţi în cadrul Adunării Generale de sâmbăta trecută


Sâmbătă a fost o zi importantă pentru fotbalul sălăjean, care şi-a ales conducătorii pentru următorii patru ani.

Adunarea Generală de Alegeri a avut loc în sala festivă a Casei de Cultură a Sindicatelor din Zalău, iar evenimentul a putut fi considerat cel mai grandios din Sălaj de-a lungul istoriei fotbalului din judeţ.

Spunem acest lucru având în vedere numărul de participanţi, dar şi calitatea acestora.

Cu câteva zile înainte de alegeri, atât Daniel Sabou, cât şi Doru Matei, adică cei doi candidaţi la funcţia de preşedinte, erau optimişti în privinţa şanselor de câşig.

Dacă Daniel Sabou spunea ca va “strânge” peste 30 de voturi, de cealaltă parte, Doru Matei era sigur pe cel puţin 20 de voturi, plus alţi membrii afiliaţi care încă erau indecişi.

În aceste condiţii, se anunţa o luptă strânsă, dar de fapt nu a fost deloc aşa, iar după numărătoarea voturilor, Daniel Sabou şi-a “zdrobit” adversarul.

Astfel, Sabou a primit 41 de voturi, în timp ce Doru Matei a fost votat de doar 8 membri afiliaţi.

Peste 85% dintre membrii afiliaţi au optat pentru  continuitate şi i-au acordat încredere lui Daniel Sabou şi pentru mandatul 2019 – 2023.

A fost o diferenţă colosală faţă de alegerile de acum 4 ani, când Daniel Sabou a câştigat în faţa lui Ioan Onicaş la şapte voturi diferenţă (26-19).

O diferenţă mare s-a înregistrat şi la alegerile de acum 8 ani, când Dan Costin a fost votat de 38 de membrii afiliaţi, în timp ce Birtalan Attila a primit doar trei voturi.

“Le mulţumesc membrilor afiliaţi pentru încrederea care mi-o acordă în următorii patru ani. Au optat pentru continuitate, ceea ce înseamnă că am făcut ceva în primii patru ani. Mulţumesc Federaţiei Române de Fotbal, preşedintelui Răzvan Burleanu şi  vicepreşedintelui Octavian Goga că au participat la această Adunare Generală. Cred că este pentru prima dată în istoria fotbalului sălăjean când preşedintele FRF participă la o Adunare Generală de la AJF Sălaj. Le mulţumesc şi colegilor de la cele şase AJF-uri din ţară, pentru că au fost alături de mine. Pe lângă proiectele care le-am implementat şi cele care sunt în derulare cu Federaţia Română de Fotbal, sperăm să reuşim să punem din nou fotbalul sălăjean pe harta României. În acest mandat, Sălajul va avea cel puţin o echipă de Liga a III-a. S-a dovedit că membrii afiliaţi au apreciat activitatea AJF Sălaj şi a Biroului Executiv. Le mulţumesc celor care m-au votat, dar şi celor care nu m-au votat. AJF Sălaj este deschis pentru fiecare care vrea să contribuie la ascensiunea fotbalului sălăjean”, a spus Daniel Sabou.

Mai multe detalii pe acest subiect, în ziarul Sportul Sălăjean din 30 ianuarie.

You may also like

Leave a Comment