Responsive Menu
Add more content here...


Daniel Petruş, aur la Concursul Naţional de juniori mici la lupte libere

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 339 views
A+A-
Reset

Sportivul pregătit de Gheorghe Panc la CSS Zalău a reuşit să obţină medalia de aur la categoria 60 kg. Tot de la Clubul Sportiv Şcolar, Andrei Gui a obţinut medalia de argint, în timp ce Adrian Taloş şi Luca Ileş au obţinut medaliile de bronz


La finele săptămânii trecute a avut loc Concursurile Naţionale Individuale Juniori Mici (9 – 10 ani) şi Micul Luptător (7-8 ani), ambele desfăşurate la Călăraşi. De fapt, au fost două concursuri într-unul singur, un fel de Campionat Naţional, însă, fiind vorba despre categorii mici de vârstă, competiţiile au fost catalogate ca şi concursuri naţionale.

La aceste concursui au fost prezente atât CSM Zalău, cât şi CSS Zalău. Sportivii de la Clubul Sportiv Şcolar au reuşit să obţină o medalie de aur, una de argint şi două de bronz, iar clubul s-a clasat pe podium şi în clasamentul pe echipe.

Pe locul 1 s-a clasat Daniel Petruş, la categoria 60 kg, în timp ce Andrei Gui a obţinut medalia de argint la categoria 24 kg. Adrian Taloş şi Ileş Luca au cucerit medalia de bronz la categoriile 44 kg, respectiv 54 kg.

În ceea ce priveşte clasamentul pe echipe, CSS Zalău s-a situat pe locul 3.  

Evoluţii încurajatoare au avut şic Gabriel Crişan (lcoul 5 la 40 kg), Antonio Stanciu (locul 7 la 24 kg), Răzvan Panc (locul 7 la 48 kg). A mai participat Cristian Ghiran, Antonia Bob şi Giorgiana Meleg.

“Felicitările noastre copii şi mulţumim părinţilor pentru sprijin şi încredere”, a menţionat Gheorghe Panc – antrenor secţiei de lupte libere de la CSS Zalău.

“Vă felicităm pe toţi şi mulţumim părinţilor care au avut încredere în noi şi sperăm să continuăm pe acelaşi drum în continuare pentru a obţine rezultate de nivel înalt şi în viitor!“, a menţionat şi Ioan Pantea, cel care a făcut deplasarea la competiţiile de la Călăraşi.

You may also like

Leave a Comment