Responsive Menu
Add more content here...


Dan Ghiurco: “Cupa României este o consolare de moment pentru Rapid Jibou. La anul vrem neapărat titlul”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 356 views
A+A-
Reset

Primarul Jiboului a anuţat că obiectivul principal din sezonul viitor va fi câştigarea campionatului, mai ales că gruparea de pe Someş va avea susţinere din toate punctele de vedere


 

După ce a terminat turul de campionat în fotoliul de lider, Rapid Jibou a ratat “la mustaţă” titlul de campioană şi s-a clasat la un punct în spatele celor de la Dumbrava Gâlgău. Gruparea de pe Someş a fost la câteva minute de primul loc, dar a trebuit să se mulţumească din nou cu loc doi, pentru al doilea an la rand. De data aceasta, sezonul a mai fost salvat duminica trecută, când gruparea de pe Someş s-a impus cu 3 – 0 în finala Cupei României cu Rapid Jibou.

 

“Prima repriză a fost mai echilibrată, iar în partea secundă, diferenţa s-a făcut pe greşeli personale. Cred că ne-am dorit mai mult victoria şi măcar ne-am ales în acest an cu un trofeu. Mă bucur în primul rând pentru băieţi fiindcă aveau nevoie de o cupă şi cu această ocazie am salvat sezonul. Este şi orgoliul lor, fiindcă nu este uşor de digerat să termini pe locul 2. În lipsa titlului de campioni, ne mulţumim cu câştigarea fazei judeţene a Cupei României”, ne-a declarat Dan Ghiurco, primarul oraşului Jibou.

 

Edilul a fost mulţumit de câştigarea Cupei României însă a spus că în sezonul viitor îşi doreşte titlul de campioană, mai ales că gruparea de pe Someş va avea susţinere din toate punctele de vedere.

 

“Acest trofeu este o consolare de moment, dar la anul vrem neapărat primul loc în campionat. Acesta va fi obiectivul, fiindcă o echipă ce reprezintă un oraş trebuie să termine pe primul loc. Pentru a reuşi acest lucru Rapid Jibou va avea parte de susţinere din toate punctele de vedere”, a mai spus Dan Ghiurco.

You may also like

Leave a Comment