Responsive Menu
Add more content here...


Dan Dobai vine antrenor  la FC Zalău

by Ionuţ COSTINAŞ
1 comment 1,8K views
A+A-
Reset

“Am discutat şi în mare parte ne-am înţeles, dar vineri ne vom întâlni cu Dan Dobai şi vom stabili ultimele detalii”,  a spus preşedintele Ioan Morar


 

Sezonul care s-a terminat de aproape trei săptămâni este deja istorie la FC Zalău, grupare care se pregăteşte pentru stagiunea următoare în care obiectivul clar va fi promovarea în Liga a II-a. În acest sens, primele mişcări au şi avut loc, iar de la data de 1 iunie, bihorenii Sergiu Bodea şi Mircea Blaj au preluat 50% din acţiuni. Actele au fost  semnate de ambele părţi, dar documentele încă nu au ieşit de la Judecătorie. Cu toate acestea primele mişcări au şi avut loc la echipă, iar în mare parte, conducerea a decis cine va fi antrenorul care o va pregăti pe FC Zalău din această vară. Pe listă erau trei nume, Adrian Iencsi, Dan Dobai şi Cristian Dulca, însă prima variantă a căzut având în vedere că fostul rapidist a ajuns antrenor secund în Liga 1 la CSU Craiova.

“În ultima perioadă am discutat despre două nume, Adrian Iencsi şi Dan Dobai. Cum Iencsi a ajuns la Craiova,  favorit a rămas Dan Dobai. Este adevărat, şi acţionarul Alin Demle a venit cu o propunere, este vorba de Cristian Dulca”, a declarat acţionarul Sergiu Bodea.

 

Până la urmă, antrenorul care o va pregăti pe FC Zalău va fi Dan Dobai, cel care a mai lucrat cu acţionarii din Bihor, atât la Luceafărul Oradea, cât şi la CSM Sighetu Marmaţiei. Şi preşedintele Ioan Morar a confirmat faptul că cele două părţi s-au înţeles, iar Dan Dobai urmează să vină vineri la Zalău pentru a fi puse la punct ultimele detalii.

 

“Am discutat şi în mare parte ne-am înţeles, dar vineri ne vom întâlni şi vom stabili ultimele detalii. Au mai fost câteva nume pe listă, dar cred că vom rămâne la Dan Dobai. Este un antrenor cu experienţă, care a făcut treabă pe la echipele pe la care a antrenat şi are la activ mai multe promovări în liga secundă”, ne-a declarat Ioan Morar.

 

Referitor la lotul cu care se va ataca promovarea, acesta urmează să fie stabilit după ce antrenorul îşi va intra în funcţie.

“După ce va veni antrenorul vom vedea şi pe ce jucători ne vom baza în sezonul viitor. Ne vom forma un lot cu 22 de jucători, dar toţi vor fi de valori egale. Când te baţi la Liga a II-a trebuie să ai un lot competitiv. Antrenorul va face o evaluare şi va decide pe ce jucători se va baza din vechiul lot. Împreună cu el vom stabili şi ce transferuri vom face”, a mai spus preşedintele.

You may also like

1 comment

Jijij 15 iunie 2017 - 11:28

Aduceti un antrenor de macar liga a II-a, vreti sa promovati cu niste antrenori de liga a III-a si a IV-a!
Sunt multi antrenori si din liga I care momentan nu au echipe…

Bafta

Reply

Leave a Comment