Dan Chiş, un antrenor mândru

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 288 views
A+A-
Reset

Clubul Sportiv Dani San Zalău se ghidează după trei principii, disciplină, educaţie şi caracter. În cei peste 10 ani de activitate, pe baza acestor principii, clubul lui Dan Chiş a devenit unul dintre cele mai bune din ţară şi an de an sportivii de la Dani San cuceresc medalii la naţionale şi se remarcă la Europene şi Mondiale, unde de asemenea, în ultimii ani, au venit de fiecare dată cu medalii.

Munca depusă la antrenamente, perseverenţa şi seriozitatea de care dau dovadă sportivii şi antrenorii clubului dau roade, iar drept dovadă, în fiecare an aceştia se regăsesc în topurile de final de an întocmite de DJST Sălaj.Însă, 2023 este cu siguranţă cel mai bun an din istoria clubului. Samuel Benţa şi Darius Goron au fost desemnaţi cei mai buni sportivi ai Sălajului la probele neolimpice.

Pe lista laureaţilor s-au aflat şi Dan Chiş, alături de David Almăşan, tot de la CS Dani San Zalău.

Toate aceste rezultate îl fac mândru pe Dan Chiş şi, în acelaşi timp, îl motivează şi mai tare pentru a munci în continuare la fel de mult, astfel încât sportivii clubului să aibă cel puţin la fel de bune rezultatele şi în acest an.

“Pot să spun că sunt extrem de încântat de faptul că doi dintre elevii mei au fost clasaţi pe prima poziţie, fiind declaraţi cei mai buni sportivi ai judeţului. Acest lucru nu a fost o întâmplare, este urmarea muncii intense, a perseverenţei şi nu în cele din urmă a talentului. Am încercat întotdeauna ca sportivilor pregătiţi de mine să le insuflu dorinţa de a fi cel mai bun, iar prin sistemul de antrenament să-i pregătesc atât fizic, cât şi mental pentru aceste momente şi până la urmă pentru a deveni nişte tineri capabili să depăşească provocările care se ivesc. Până la urmă această reuşită este ca urmare a rezultatelor sportive deosebite obţinute pe parcursul anului 2023 la Campionatele Naţionale şi Internaţionale. Sunt extrem de mulţumit de prestaţia elevilor mei şi îi felicit încă o dată şi pe această cale”, ne-a declarat Dan Chiş.

You may also like

Leave a Comment