Responsive Menu
Add more content here...


Cutremur la doar 51 de kilometri de Zalău. Ce magnitudine a avut seismul de miercuri seara

Miercuri, 10 iulie 2024, un cutremur de intensitate slabă s-a produs în județul Satu Mare, în zona localității Tășnad. Anunțul a fost făcut pe site-ul specialiștilor de la Institutului Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului

by Mihai POP
0 comment 5,2K views
A+A-
Reset

Miercuri seara, s-a înregistrat un cutremur în județul Satu Mare,  la doar 51 de kilometri de Zalău, au informat Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Conform sursei seismul a fost unul slab, cu magnitudinea ml 3.0, la adâncimea de 1.7 kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 43 de kilometri Sud-Vest de Satu Mare, 51 de kilometri Nord-Vest de Zalău, 66 de kilometri Est de Debrecen, 66 de kilometri Nord-Est de Oradea, 79 de kilometri Sud-Est de Nyiregyhaza, respectiv 81 de kilometri Vest de Baia Mare.

”În ziua de 10 Iulie 2024, la ora 19:07:47 (ora locală a României), s-a produs în CRISANA, SATU MARE un cutremur slab cu magnitudinea ml 3.0, la adâncimea de 1.7 km,” se arată pe portalul INCDFP.

Conform datelor publicate pe site-ul Institutului Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului, seismul s-a produs undeva între localitățile între localitățile Santău, Silvaș, Valea Morii, Chereușa și Săuca, în zona Tășnad și s-a simțit în zonă și a fost considerat unul ”de suprafață”

 

You may also like

Leave a Comment