Curs gratuit de Puericultură la Spitalul Județean de Urgență Zalău

by Mihai POP
0 comment 97 views
A+A-
Reset

Pregătirea pentru viața de părinte încă din perioada prenatală este esențială, pentru ca atunci când bebelușul se naște aceștia să știe ce au de făcut încă din primele minute de viață. Întrebările fiecărui părinte sunt diverse și nenumărate, cum este și firesc


Dragi viitori părinți, vă invităm să participați la cursul de #PUERICULTURĂ organizat de secțiile Obstetrică-Ginecologie și Neonatologie ale Spitalului Județean de Urgență Zalău.

Cursul este #GRATUIT și are o durată de opt ore, distribuite pe parcursul a patru săptămâni (câte o întâlnire de două ore pe săptămână), urmând a se desfășura în sala de ședințe a spitalului, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară.

La cursuri pot participa și viitorii tătici, care vor obține, la final, un atestat de puericultură, care le va permite prelungirea concediului paternal cu încă 10 zile lucrătoare.

📞#Înscrierile se fac la numărul de telefon 0745.027.525 – persoană de contact Claudia Indrecan.

Cursul va începe în 24 ianuarie 2024, la ora 19.00 și va cuprinde informații utile despre naștere, despre momentul oportun de prezentare la spital, despre problemele ce pot apărea în timpul sarcinii, despre alimentația mamei în timpul sarcinii, sfaturi despre alăptare și despre adaptarea nou născutului la viața extrauterină, dar și informații utile despre igiena nou născutului .

Ce este puericultura ?

Nu mulți știu ca puericultura este o știință, chiar o ramură a medicinei care se ocupă cu metodele și mijloacele de creștere ale copiilor în primii ani de viață, dar și ocrotirea lor până ajung la vârsta adultă.

Cu toate că creșterea unui copil poate fi un lucru extraordinar de greu de făcut, mai ales dacă vorbim de persoane care au devenit părinți pentru prima dată, există metode prin care oricine se poate asigura că face exact ceea ce trebuie.

You may also like

Leave a Comment