Responsive Menu
Add more content here...


Cupa Viitorul se pregăteşte pentru o nouă ediţie – un nou spectacol de „splendoare în iarbă” pentru sute şi sute de copii din întreagă ţară

by Călin ONICAŞ
0 comment 399 views
A+A-
Reset

La fel ca şi precedentele ediţii, pentru unul dintre cele mai mari turnee din România, organizatorii pregătesc surprize şi un nou spectacol de „splendoare în iarbă” pentru sute şi sute de copii din întreagă ţară

Tradiţionala competiţie organizată de clubul Viitorul Zalău se pregăteşte pentru o nouă ediţie. În perioada 20 – 22 august 2024, Baza sportivă de la Hereclean va găzdui a XIX-a ediţie a Cupei Viitorul. Altfel spus, unul dintre cele mai mari turnee de juniori din ţară desfăşurat în totalitate pe iarbă!

Organizatorii au început deja înscrierile pentru turneul care la această ediţie va avea la start echipe la nu mai puţin de 8 categorii de vârstă: categoria 2010 (se joacă 10+1), 2012 (8+1), 2013 (8+1), 2014 (6+1), 2015 (6+1), 2016 (4+1), 2017 (4+1) şi 2018 (4+1).

Cu siguranţă, şi în acest an, printre participante se vor regăsi cluburi puternice din întreaga ţară. De-a lungul anilor, la turneul organizat de CS Viitorul Zalău şi-a pus amprenta cluburi puternice, cluburi de tradiţie, precum Steaua Bucureşti, Dinamo Bucureşti, CFR Cluj, Universitatea Cluj, Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi”, Universitatea Craiova, UTA Arad sau Poli Timişoara.

Altfel spus, Cupa Viitorul este o sărbătoare pentru fotbalul juvenil. O sărbătoare cu zeci de meciuri pentru micuţii fotbalişti, cu acea superbă paradă de la festivitatea de deschidere, dar şi cu tradiţionalul meci de gală, în care sălăjenii vor putea vedea pe “dreptunghiul verde” foste glorii ale fotbalului românesc.

“Tradiţia continuă la CS Viitorul. În a doua jumătate a lunii august, organizăm o nouă ediţie a Cupei de vară Viitorul. Sperăm ca şi în acest an să ne putem bucura de un regal fotbalistic, iar la startul turneului să se afle cât mai multe formaţii. Vom avea şi de data aceasta meciul de gală, la care preconizăm că vom avea nume importante pe lista de invitaţi”, a menţionat Daniel Sabou – fondatorul clubului CS Viitorul Zalău.

You may also like

Leave a Comment