Responsive Menu
Add more content here...


Cupa Sălajului îşi desemnează câştigătoarele

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 42 views
A+A-
Reset

Cu 16 echipe la start, competiţia a programat optimile şi sferturile în weekend, iar în “careu de aşi” au ajuns Dia Guard, Stelya Brădet, X Team Ortelec şi Fan Courier


Ediţia din acest an a Cupei Sălajului a adunat la start 16 echipe, iar organizatorii au programat direct optimile de finală. Au fost meciuri disputate, unele cu multe goluri, dar şi cu unele surprize.

Campioana Dia Guard a trecut cu 6 – 4 de AS Onix în optimi, iar în sferturi a trecut de Rety Age. Drept urmare, Dia Guard s-a calificat în “careul de aşi” al competiţiei.

În semifinale a ajuns şi Fan Courier. “Dubla” lui Cristian Mureşan a rezolvat partida cu Voinţa Aghireş din optimi, în timp ce în sferturi, Fan Courier s-a impus mult mai clar în disputa cu Unirea Hida, la o diferenţă de patru goluri.

Surpriza de până acum de la Cupa Sălajului este X Team Ortelec, care a eliminat-o în optimi pe Autoland Hosu, iar în turul următor a trecut fără probleme de Ianus.

La capitolul surprize poate fi notată şi calificarea celor de la Stelya Brădet  în semifinale. Stelya a disputat doar un singur meci, deoarece partida din optimi cu Juniorii Creaca s-a decis la “masa verde”, în  timp ce la jocul din sferturi cu TDI, Călin Varga şi colegii săi s-au impus cu 4 – 3 după ce la pauză erau conduşi cu 3 – 1.

Au fost şi jocuri cu multe goluri. Astfel, în optimi, la confruntarea dintre Dodecor şi Rety Age Şimleu s-au marcat 15 goluri. Câştig de cauză a avut echipa din Şimleu, care s-a impus cu 12 – 3.

La prima apariţie în competiţiile de minifotbal, AS Cocoşeii nu a putut emite mari pretenţii şi a pierdut la o diferenţă de şapte goluri partida cu Ianus.

Goluri multe s-au marcat şi în disputa dintre Unirea Hida şi Sport Boys, meci pe care echipa din Hida l-a câştigat cu 9 – 0.

Vineri au loc semifinalele şi finalele

Cupa Sălajului îşi desemnează vineri câştigătoarea. În semifinale au loc partidele Dia Guard – Stelya Brădet şi X Team Ortelec – Fan Courier, ambele jocuri fiind programate de la ora 19.00.

De la ora 20.45 este programată finala mică la Baza Sportivă Onix Brădet, în timp ce finala mare are loc de la ora 21.00 la Baza Sportivă Onix Traian.

Cupa Sălajului este organizată de ACS Onix, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Sălaj.

Rezultatele şi marcatorii din optimi şi sferturi, în ziarul Sportul Sălăjean din 24 august.

You may also like

Leave a Comment