Responsive Menu
Add more content here...


Se cunosc primele echipe calificate în faza a III-a a Cupei României la minifotbal

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 146 views
A+A-
Reset

ASC Rechinii, Autovip, Ianus, Rapid Peceiu, ASM Generalii, Stelya Brădet şi Fan Courier sunt echipele care şi-au asigurat calificarea în faza a III-a după primele două etape. Ultimele echipe calificate se vor stabilie în urma jocurilor din etapa a III-a, ultima din faza a II-a a competiţiei


La finele săptămânii trecute au avut loc confruntările din etapa a II-a a fazei a II-a din Cupa României. În urma jocurile disputate s-au stabilit deja primele echipe care au obţinut biletele pentru următoarea fază a competiţiei organizate de Asociaţia Judeţeană de Minifotbal Sălaj.

ASC Rechinii face legea în Grupa A. Cea mai experimentată echipă din Campionatul de Minifotbal Onix Sălaj, echipa activă încă de la prima ediţie a campionatului, a reuşit a doua victorie consecutivă şi şi-a asigurat deja prezenţa în faza următoare.

“Rechinii” au muşcat serios din Old Dis Hida, după ce trecuse la pas şi de Salvarea Zalău în prima etapă. Bătălia pentru locul al doilea se va da între Old Dis Hida şi Salvarea Zalău. Ambele echipe au câte 3 puncte după două etape şi în etapa a III-a este programat meciul direct.

În Grupa B, situaţia este mult mai clară şi deja se cunosc ambele echipe calificate. Autovip Garden Şimleu Silvaniei a câştigat grupa, în timp ce Ianus este formaţia calificată de pe locul al doilea. În ultima etapă se vor înfrunta primele două clasate, miza fiind locul 1 în grupă.

Nici în Grupa C nu se mai poate schimba nimic, iar după primele două etape se cunosc deja echipele calificate. Este vorba despre Rapid Peceiu şi ASM Generalii, ambele având 6 puncte acumulate. La fel ca în Grupa B, şi aici, în ultima etapă se vor înfrunta primele două clasate pentru stabilirea câştigătoarei Grupei C.

În Grupa D, situaţa este extrem de echilibrată şi chiar dacă Onorel este lider şi are 6 puncte după două etape, matematic, încă nu are asigurată calificarea. În ultima etapă, Onorel va juca împotriva  Voinţei Aghireş, în timp ce Cetăţenii Crişeni joacă cu 94 Generation. În cazul unor victorii pentru Voinţa şi Cetăţenii, departajarea primelor două clasate se va face la golaveraj.

În Grupa E, Stelya Brădet are deja asigurată prezenţa în următoarea fază a competiţiei, în timp ce pentru locul al doilea se luptă Unirea Hida şi ACS Cavalerii, cele două urmând a se întâlni în ultima etapă din faza grupelor.

Grupa F este una dintre cele mai echilibrate grupe şi aici trei echipe lupte pentru două locuri care duc în faza a III-a a Cupei României. Red Cross, Brothers Team şi Bad Boys păstrează şanse reale la calificare, în timp ce Brădet SQD a fost eliminată deja.

Se cunoaşte o echipă calificată şi din Grupa G. Este vorba despre Fan Courier. În ultima rundă va avea loc confruntarea dintre TDI şi Rety Age, urmând ca echipa câştigătoare să se califice mai departe.

Rezultatele complete şi marcatorii, în ziarul Sportul Sălăjean din 8 februarie.

You may also like

Leave a Comment